Sve o našim edukacijama

Naša trening akademija je mjesto za početak vaše karijere u svijetu ljepote. Dvije poslovnice potpuno su opremljeni centari za edukaciju koji vam nude preko 20 individualnih kozmetičkih tečajeva. Mi nismo salon već edukacijsko-prodajni centar. Radimo osobno sa svakim polaznikom,te ne skupljamo grupe, a to je garancija uspješnosti učenja svakog programa na individualnoj razini. Dnevna je satnica prilagođena programu i mogućnostima svakog polaznika, te nije ograničena. Naš je cilj da svaki polaznik savlada zadani program, bez obzira na utrošeno vrijeme, a po potrebi možemo ga ponoviti ili skratiti.

Program pokriva tečajeve za potpune početnike, kao i kontinuirani razvoj za profesionalce. Zajedno s našim glavnim individualnim tečajevima, nudimo i slobodan trening, besplatne dopunske edukacije, te podršku u novostima. Naše je iskustvo više od 20 godina, naš je glavni edukator Marina Brenc, u HR završeni majstor, višegodišnji član ispitne komisije HOK pri školi za obrtničke usluge u Zagrebu, ovlašteni edukator i konzultant sa završenom akademijom NSI u Americi, te baehr i BS u Njemačkoj, te s dugogodišnjim iskustvom .Kod nas ćete naučiti iz prve ruke kako izgleda pravi tečaj na svjetskoj razini i kako izgleda rad u praksi.

Kontaktirajte nas

Adresa:
Cvijete Zuzorić 3, Zagreb, Hrvatska

E-mail:
dimitto@dimitto.hr

Telefon:
+385 01 7774 746

Pratite nas na Facebook-u

Ovlašteni smo zastupnici i konzultanti nekoliko svijetski poznatih tvrtki

Tvrke s kojima radimo i zastupamo ih u Hrvatskoj imaju dugogodišnju tradiciju u kozmetičkoj industiji, te rade po EU normama za kozmetičke i medicinske proizvode. Profesionalni proizvodi i oprema koje prodajemo su proizvedni po svim sigurnosnim certifikataima europske unije i vrhunske su kvalitete.

Mi vas pripremamo za samostalan rad na obrtnički način, tako da ste po završetku tečaja uz naš certifikat spremni za ulazak u poduzetništvo, otvaranje vlastitog obrta, tvrtke i salona ili rad u nekom od salona ljepote. Uputiti ćemo vas u sve tajne posla i propisa za koje ste se prijavili.

Učimo vas kroz praktične vježbe i skripte koje će vam biti korisne dugo nakon tečaja. Za polaznike koji žele otvoriti vlastiti salon ili tvrtku pripremili smo obrtničke tečajeve i kompletan tečaj za otvaranje tvrtke i salona s kompletnom kozmetičkom edukacijom. Kod nas možete dobiti preporuke o potrebnom osnovnom priboru i profesionalnom alatu, preparatima i opremi, te iste kupiti ili naručiti.

Svu tematiku pojedine edukacije proči ćemo po jedanput ili više puta koliko je potrebno polazniku da savlada određeno područje. Zbog toga radimo individualno, a ne u grupama, te bez ograničenja satnice. Zbog takovog načina edukacije neki od polaznika mogu sve proći brže, a nekima će trebati više vremena. Uvijek ćete raditi s istim edukatorom u dogovorenom terminu,a satnica neće biti razvučena mjesecima po sat dva, već nastojimo da se u što kraćem roku savlada upisana tehnika.

Nakon završene edukacije potrebno je sve naučeno određeno vrijeme primjeniti u praksi na svojim modelima (rodbini ili prijateljicama) kako biste dobili na samopouzdanju i brzini. Raditi laganije i ne upuštati se odmah u najkompliciranije zahvate. Ukoliko i nakon toga postoje neke nedoumice, rado ćemo dodatno besplatno pomoći ponavljanjem tematike koja polazniku nije bila jasna. I nakon edukacije mi smo za vas uvijek tu kao podrška u opremi, edukaciji, propisima ili novostima iz svijeta kozmetike.