Prikazujemo 1–24 od 71 rezultata

BAEHR tekućina sprey motora 5L

30,00 
Otopina za raspršivanje za uređaj BAEHR sprey tehnologije 5000 ml.

BS Špange

BS Spange protetike noktiju kupuju se po brojevima u vrećici od 10 komada jednog broja ili u kompletnom setu za početak rada.

Dodatna podloga za pedikuru

47,00 
Pomoćna dodatna podloga u tretmanima pedikure,izrađena od poliuretanske pjene,lako se čisti i održava.

Kadica

17,50 
Kadica BAEHR za pedikuru-plastična.Preporučeno,a što je i zakonski obavezno koristiti uz sanitarne vrećice. 

Kadica BAEHR Splash

431,35 
Elegantna kvalitetna kolica za pedikuru njemačkog proizvođača BAEHR.

Kadica i držač podesiv po visini

130,00 
Koristi se za namakanje nogu prije pedikerskog tretmana.Vrlo ugodno za klijenta i pedikera, jer je podesiva po visini prema visini stolice. Na bazi s kadicom montirana je meka presvlaka, gdje klijent može odmoriti nogu.

Kadica keramička za medicinsku pedikuru

915,00 
Pedikerska kadica BAEHR izrađena od sanitarne keramike.Fiksna za montažu na odvod.Zadovoljava najviše sanitarne uvjete pedikerskog salona.U kompletu set za spajanje na odvodnu instalaciju.

Kadica pedikerska pokretna ATIS

140,00 
Pokretna pedikerska kadica koristi se za namakanje nogu prije pedikerskog tretmana.Vrlo ugodno za klijenta, jer ima određenu visinu ,te za pedikera zbog lakog donosa tekuće vode za namakanje do mijesta rada.Mjere kadice su na slici.

Kadica s hidrauličnim kolicima pedi-confort

280,00 
Kolica s kadicom PEDI-COMFORT praktična su pomoć pri pedikuri,jer se mogu podesiti po visini.

Kadica s nogonaslonom,vibracijom i grijanjem

411,44 
Profesionalna kadica za pedikuru s vibracionom masažom i grijačem za čuvanje temperature vode zajedno s drvenom čvrstom bazom na kotačima i podesivim nogonaslonom.Velika profi kadica.Dimenzije kadice na slici.

Kadica s vibracijom i grijanjem

259,00 
Profesionalna kadica za pedikuru s vibracionom masažom nogu i grijačem/grijanjem za čuvanje temperature vode.Profesionalan dizajn i dimenzija.Mogućnost postavljanja sanitarnih vrećica koje su obavezne u profesionalnom radu pedikure.

Kadica sklopiva

65,00 
Sklopiva pedikerska kadica za mobilnu pedikuru s grijanjem i masažom,te ručkom za nošenje.Masaža je s mjehurićima i vibracijska,te djeluje slično akupresuri masiranjem receptora stopala.

Kadica za pedikuru s hidromasažom

760,00 
Pokretno hidromasažna kadica za pedikuru.Direktno spajanje flesibilnim crijevima na dovod vode,te odvod.Jednoručna mješalica za regulaciju dovoda i ispusta vode. Whirlpool masaža i LED promjenjivo svjetlo u bazenu. Veličina: 56x53x36,5 cm ,Težina: 14 kg ,Kapacitet 25 litara .

Lupa za mobilnu pedikuru i manikuru

88,00 
lampa s 30 led dioda i lupa za mobilnu pedikuru ili za stol manikure.Odlikuje vrlo niskom potrošnjom energije i dugovječnost LED žarulja (oko 40 000 sati). Povećalo omogućuje povećanje uz izvrsno osvjetljenje.

Mobilna torba za alat

42,00 
Elegantna torba za nošenje alata i pribora pogodna za mobilni rad, izrađena od izdržljivog materijala.

Mobilna torba za pedikuru BAEHR

166,00 
Prenosna torba BAEHR za mobilnu pedikuru s dosta otvorenih i zatvorenih pretinaca.

Mobilni kofer za pedikuru BAEHR

399,00 
Aluminijski kofer Podoflex za mobilnu pedikuru BAEHR bez opreme.

Nogonaslon 301

160,00 
Oslonac za noge podesiv po visini i nagibu jastuka za noge.Sklopivi,aluminijski što ga čini vrlo laganim za mobilnu pedikuru.

Nogonaslon 606

73,00 
Oslonac za noge koji se može podesiti po visini, tako da to može biti od pomoći pri obavljanju svih vrsta tretmana, osobito tijekom pedikure.

Nogonaslon BAEHR

185,00 
Nogonaslon Podo Baehr.Lagan ,aluminijski ,sklopiv .Podesiv po visini s antibakterijskom podlogom.Podesan za rad u salonu ili kod mobilne pedikure.Boja crna.