Prikazujemo 1–24 od 32 rezultata

Kozmetički-masažni i SPA ležaj QAUS

2.565,00 
Vrhunski SPA kozmetičko masažni ležaj s 4 motora kojima se prilagođava visina, nasloni za noge i nagib cijelog kreveta osiguravajući visoku udobnost.Trostruki presjek bloka madraca debljine od čak 12 cm. Podesivi nasloni za ruke i naslon za glavu s rupom za lice.Presvlaka ležaja je također visoke kvalitete s grijanjem.Boja za narudžbu - bijela podloga sa bijelim postoljem  ili boja podloge bijela s tamnim postoljem (orah).

Kozmetičko masažni ležaj SPHEN

1.790,00 
Krevet visokih performansi  osobito prikladan za fizioterapeutske i kozmetičke tretmane. Opremljen s 3 motora koji kontroliraju visinu, naslon sjedala i pokrete središnjeg modula.

Masažni – wellness ležaj LIMB

2.285,00 
Masažni-wellness ležaj LIMB apsolutni je hit zbog svojih odličnih performansi.Električno podesiv po visini u rasponu od 63 do 91 cm.

Masažni električan krevet HERN

1.660,00 
Moderan električan ležaj idealan za kozmetičko-masažne salone. Preporučen kao krevet za masažu tijela i kozmetiku.

Masažni električan ležaj Hekas

1.260,00 
Moderan ležaj idealan za kozmetičko-masažne salone. Preporučen kao krevet za masažu tijela i kozmetiku.

Masažni i SPA ležaj CYX

2.250,00 
Masažni SPA krevet s 3 motora koji podešavaju visinu, naslon i nagib središnjeg modula. Otvor za odzračivanje. Metalna struktura u obliku škara sa završnom obradom od prirodnog drva. Ultra mekana podstava visoke udobnosti s bijelom presvlakom visoke kvalitete.

Masažni i SPA ležaj GAMM

2.720,00 
Masažni i SPA ležaj GAMM opremljen sa 4 motora i grijanjem.

Masažni i spa ležaj NUSH

2.770,00 
Masažni i SPA krevet s 3 električna motora koji podešavaju visinu, naslon i nagib naslona za noge. Bijela presvlaka s visokokvalitetnim i udobnim podstavom.

Masažni i SPA ležaj TROCH

3.050,00 
SPA masažni krevet s 4 motora koji podešavaju visinu, naslon,naslon za noge i cijeli nagib kreveta.

Masažni ležaj Acrum

1.659,04 
Krevet visokih performansi osobito prikladan za fizioterapeutske-masažne i kozmetičke tretmane. Opremljen s 3 motora koji kontroliraju pokrete modula.

Masažni ležaj Cervic

1.590,00 
Dvo sekcijski masažni ležaj u bijeloj boji s električnim podizanjem/spuštanjem i čvrstim metalnim okvirom s dva kotača zbog lakše pokretljivosti.

Masažni ležaj CHARA Warm

3.100,00 
Vrhunski SPA kozmetičko masažni ležaj s 4 motora kojima se prilagođava visina, nasloni za noge i nagib cijelog kreveta osiguravajući visoku udobnost.  

Masažni ležaj KINNE

610,00 
Vrlo stabilan dvosekcijski ležaj velike nosivosti .Noge su sklopive-preklopne tako da je pogodan za manje prostore,edukacije,školske ustanove i salone masaže.

Masažni ležaj OCCI

1.530,00 
Dvosekcijski ležaj OCCI odlikuje se dobrim stabilitetom, podizanjem u tri razine i velikim dimenzijama,što uzrokuje kvalitetnim i ugodnim tretmanima, kako onoga koji ih izvodi,tako i klijenta koji prima tretman. Boja prirodnog drva.

Masažni ležaj SEMPO

1.314,00 
Električni 2-sekcijski masažni krevet visoke stabilnosti .Opremljen je 1 motorom za podizanje/spuštanje,te hydrauličnim liftom naslona koji je reguliran pomoću amortizera i s izmjenjivim naslonom ,te oduškom za glavu.

Masažni ležaj SWED

1.860,00 
Krevet visokih performansi osobito prikladan za fizioterapeutsko-masažne ili kozmetičke tretmane.

Masažni ležaj TORAC

1.314,00 
Dvosekcijski ležaj posebno osmišljen za masažne tretmane s otvorom za disanje i jastukom naslona za glavu.

Masažni sklopivi krevet STELA

491,00 
Masažni 3-sekcijski drveni ležaj sa podesivim zateznim žicama.Visina i naslon podesivi su u različitim položajima.

Masažni sklopivi krevet wood

210,00 
Sklopivi masažni ležaj u bijeloj boji s drvenim postoljem podesivim po visini i torbom za nošenje.

Masažni SPA krevet DELTO

995,42 
Drveni tamni masažni i SPA dvo sekcijski krevet DELTO ,s pomičnim naslonom i rupom za lice.Pojačan poprečnim ojačanjem i donjom pregradom za odlaganje.

Masažno-kozmetički krevet TRAPP

1.845,00 
Dvosekcijski krevet opremljen sa 2 motora koji kontroliraju visinu podizanja i naslon.Naslon za glavu s odzračnom rupom.

Masažno-kozmetički ležaj BERGMAN

1.975,00 
Luksuzni masažno kozetički ležaj Bergman opremljen je s tri motora.Vrlo je stabilan i pokretljiv zbog svoje metalne baze obložene drvom i upravljivosti motorima kojima možete regulirati podizanje,nagib naslona i nagib nogu.Donji dio ležaja obložen je tamnim drvenim oblogama.