Prikazuje se svih 19 rezultata

Ampula BAEHR Argireline

24,00 
Koncentrat anti-age ampule s Argirelinom, heksapeptidom, pospješuje regresiju bora na licu. Čelo, kutovi usta i područje oko očiju izgledaju suženo i čvršće.

Ampula BAEHR Retinol

24,00 
Anti-aging ampula sa retinolom posebno je pogodno za upotrebu na suhoj, perutavoj koži, velikim porama i koži kojoj je potrebna regeneracija.

Ampula BAEHR Trostruki kolagen

24,00 
Ampule su namjenjene korištenju u tretmanima dermarollerom,sonoforezom,ultrazvukom,bez igličnom mezoterapijom i aparatom infuzije kisikom,kao i upotrebi nakon klasičnih tretmana lica.

Biotin ulje za njegu noktiju i kutikule 30 ml

10,50 
Njega lijepih i zdravih noktiju i kutikule. Pruža elastičnost i čvrstoću za lomljive i ispucale nokte i ispucalu i suhu kutikulu. Intenzivno njegujući koncentrat aktivnih sastojaka.

Intenzivna njega ruku s Octenidinom 75 ml

7,30 
Medicinska njega ruku s oktenidinom, dodatna njega i zaštita za izuzetno suhe i ispucale ruke. Octenidine štiti ruke zahvaljujući svojim antimikrobnim svojstvima.

Sensory krema za ruke i nokte 300 ml

Priuštite si savršenu ravnotežu posebnim tretmanom za ruke. Ova bogata krema za ruke i nokte intenzivno njeguje kožu. CIJENA NA UPIT!!

Sensory krema za ruke i nokte 75 ml

8,00 
Priuštite si savršenu ravnotežu posebnim tretmanom za ruke. Ova bogata krema za ruke i nokte intenzivno njeguje kožu.

Sensory maslac za ruke i nokte 50 ml

10,50 
Nakon dugog i stresnog dana, razmazite svoje ruke luksuznim maslacem za ruke i nokte. Luksuzan maslac za ruke i nokte.

Time Expert System® – dnevni serum

33,20 
Zaglađujući anti-age serum s ekskluzivnim peptidnim kompleksima koji potiču  proizvodnju hijaluronske kiseline, elastina i kolagena.

Time Expert System® – noćni serum

33,20 
Intenzivno njegujući noćni serum protiv starenja potiče vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline, elastina i kolagena na koži lica.