Prikazuje se svih 18 rezultata

Ampule Botox-like 10 x 5 ml

BOTOX-LIKE polipeptid koncentrirane ampule za poboljšanje kože lica, smanjenje pojave bora i smanjenje kontrakcije mišića za glatku i pomlađenu kožu. Sadrži mimetički peptid zmijskog otrova sličnog učinka kao botoks i kompleks hijaluronske kiseline s prirodnim polisaharidima koji osiguravaju glatkoću i smanjuju pojavu ekspresijskih linija na licu. CIJENA NA UPIT!!

Ampule Proteoglikani – Niacinamid

Ampule za lice s proteoglikanima i niacinamidom. Hidratizira i regenerira. Namijenjen svim tipovima kože, idealan za nestrukturiranu i stariju kožu. CIJENA NA UPIT!

Ampule Vitamin C – Tripeptidi

Ampule za lice s vitaminom C . Depigmentira, posvjetljuje i omekšava mrlje . Pruža sjaj i daje ujednačenost boji kože. Revitalizira i umanjuje znakove starenja , smanjujući izražajne bore. CIJENA NA UPIT!!

Gel anticelulitni – reductor 500ml

16,00 
Gel Kombinira L-karnitin, kofein, fucus i zeleni čaj s lipolitičkim učinkom i smanjenjem lokaliziranih masnih i celulitnih naslaga, drenažnim učinkom preslice i regenerativnim djelovanjem aloe vere i gotu kole.

Glicerin Vegetal za aparativne tretmane

19,90 
Kefus biljni glicerin za kozmetičku i profesionalnu upotrebu . Formulirano za korištenje u radiofrekvencijskim tehnikama lica i tijela te tretmanima vakuma .

Ulje za masažu NEUTRO 500ml

12,90 
KFS visokoučinkovito profesionalno ulje za masažu s lakim nanošenjem  i mekom teksturom. Podmazuje i njeguje kožu, olakšavajući klizanje  ruku. Pogodno za sve vrste masaža.