Prikazujemo 1–24 od 25 rezultata

Cryotec 360 pro

11.000,00 
Cryotec 360 pro Seron je samostojeći aparat za neinvazivnu redukciju masnog tkiva pogodan za poliklinike i najkvalitetnije kozmetičke salone.

Cryotec 360 pro EMS

11.500,00 
Cryotec 360 pro EMS je samostojeći aparat za neinvazivnu redukciju masnog tkiva i jačanje mišićnog tkiva pogodan za poliklinike i najkvalitetnije kozmetičke salone

Duo Endosphera

7.830,00 

Terapija Duo endospherom s kompresivnom mikrovibracijom je tretman koji omogućuje reaktivaciju cirkulacije i stoga poboljšava trofizam kože i staničnu oksigenaciju.

HIFU 8D REYOUTH

6.500,00 
Aparat termalnom i mehaničkom funkcijom ultrazvuka i radiofrekvencije stimulira proizvodnju kolagena, zateže, pruža potporu mekom tkivu, radi na podizanje kože i radi na oblikovanju tijela .

HIFU 8D VMAX

5.300,00 
Aparat termalnom i mehaničkom funkcijom ultrazvuka i radiofrekvencije stimulira proizvodnju kolagena, zateže, pruža potporu mekom tkivu, radi na podizanje kože i radi na oblikovanju tijela .

HIFU MPTS za tijelo

4.500,00 
Novi HIFU  aparat za 2024 godinu namjenjen učvrščivanju tijela i eliminaciju masnoća s RF i EMS tehnologijom.

Jordi shape

Original price was: 11.900,00 €.Current price is: 10.900,00 €.
Najprodavaniji talijanski aparat za oblikovanje tijela JORDI SHAPE. Aparat Jordi shape kombinira vakum + RF + crveno i plavo svjetlo + rotirajuću sondu za masnoću,te manju sondu istih karakteristika za lice bez rotacije. Akcija proizvođača od 15.04 do 15.05.2024 s popustom : Umjesto 11.900,00 € - 10.900,00 €

Multishape H1 aparat

4.900,00 
Multishape aparat namjenjem je njetzi cijelog tijela od glave do pete.

NEW Velashape III

11.000,00 
Velashape III Pro fokusiran je na cjelokupni tretman tijela od glave do pete, uključujući smanjenje masnoće, oblikovanje tijela , oblikovanje lica, podizanje kože lica, uklanjanje bora i zatezanje kože itd.

RFEMS Plasma 2u1 aparat

6.900,00 
RFEMS Plasma 2u1 je multifunkcionalni uređaj koji kombinira dvije tehnologije. Sastoji se od dvije ručice s raznim zamjenjivim dodatnih sondama. Plasma tretman pomaže u popravljanju strija,bora i ožiljaka.

Supersonic lipomax multishape

10.020,00 
Supersonic lipomax multishape aparat sa super vakumom, RF i ultrazvukom 38 khz,najnoviji je aparat u našoj ponudi.Profesionalne namjene za regulaciju

TESLA BMI RF Vertical

11.500,00 
Vertikalni samostojeći uređaj s 4 ručice s radio frekvencijom i petim pelvic aplikatoirom. Android sustav upravljanja aparatom s podrškom korisnicima i opreme ,te koristi WiFi, Bluetooth, Body Composition Analyzer, dok CRM sustav (prati informacije o korisniku), Google, WhatsApp, Facebook i Instagram su također dostupni. Korisnički priručnik, tablica parametara, kliničke upute, videozapisi za obuku i fotografije prije i poslije, sve je to moguće staviti na uređaj, što obuku i rad čini lakšim.Posebna BMI vaga povezana je bežičnim putem s uređajom,a koja uz kilograme mjeri i udio masnoće, mišića i vode u tijelu, te prema tim parametrima uređaj sam predlaže način tretmana,koji daje najbolje rezultate. Kupac na taj način ima detaljan uvid u napredak nakon tretmana s ovim uređajem.Također prema godišnjoj evidenciji korištenja aparata može se generirati statistika,što je pogodno za korisnike zbog upravljanja i analize korištenja godišnjih podataka. Generiranjem godišnje statističke krivulje može se koristiti kao referenca za dodavanje nove opreme ili održavanje u narednoj godini. Peti nastavak Pelvic floor služi za jačanje mišića zdjelice žena i muškaraca ,te na taj način pomaže kod zdravstvenog stanja kao što su inkontinencija, problemi u trudnoći ili poslije, problemi sa prostatom kod muškaraca itd. Za jednostavno upravljanje sustavom ovog aparata razvijen je pametni softver sa 7 programiranih načina tretmana. Izravan odabir prema različitim situacijama klijenata i jednostavan za korištenje za sve vrste ljudi.RF Functional Optional je na sve 4 ručice. Zbog radiofrekvencijskog zagrijavanja, temperatura mišića brzo raste za nekoliko stupnjeva. Ovo priprema mišiće za izlaganje stresu, slično kao što radi aktivnost zagrijavanja prije bilo kojeg treninga. U manje od 4 minute, temperatura u potkožnom masnom tkivu doseže razine koje uzrokuju apoptozu, tj. masne stanice se trajno oštećuju i polako uklanjaju iz tijela. Aparat ima veliko integrirano napajanje od 4500W kako bi se osigurao najkvalitetniji rad svih 4 ručica ,uz stabilnu izlaznu energiju i oslobađanje najveće energije za postizanje najboljih rezultata mršavljenja.Dolazi u crnoj ili bijeloj boji.    

TESLA DUO

3.800,00 
Korištenjem elektromagnetske tesla tehnologije (High Energy Focused Electromagnetic Wave) za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se

Tesla duo shape-RF

3.250,00 
Korištenjem elektromagnetske tesla tehnologije (High Energy Focused Electromagnetic Wave) za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen.Aparat sadrži dvije ručice, dodatno s radiofrekvencijom u svakoj ručici.

TESLA face muscle RF

7.500,00 
Novi vertikalni EM face samostojeći uređaj u ponudi za 2023 godinu.

Tesla face muscle-time

11.500,00 
NOVO !! 9 mjesec 2023.EM Time tesla nudi dugoročne rezultate uz cjelokupno poboljšanje strukture lica i kvalitete kože.

TESLA MAX

13.500,00 
NOVO za 2023 godinu.Profesionalni EM Max tesla uređaj s 4 ručice koje mogu raditi istovremeno ili svaka pojedinačno zasebno,jer svaka ručica ima svoje zasebno napajanje.

Tesla MXSELLA 4 RF

7.500,00 
Korištenjem tehnologije (High Energy Focused Electromagnetic Wave)&(Radiofrekvency 40.68 )za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen.RF u ručicama koristi za dodatno smanjenje masnoće i zatezanje.Ručica istovremeno emitira radio frekvenciju i visoko fokusiranu elektromagnetsku energiju.To je kombinacija dviju patentiranih tehnologija (fokusirana elektromagnetska energija visokog intenziteta & RF radio frekvencija).Energija elektrode i elektromagnetsko polje ,te sinkronizacija rada je udvostručena. Aparat je najnovije generacije za 2024 godinu i posebno učinkovit,jer koristi istovremeno radiofrekvenciju i elektromagnetsku tehnologiju jačine 15 Tesla, fokusiranu visokim intenzitetom i velikim područjem RF energije koji se proteže cijelim crnim dijelom ručica.Elektromagnetske inducirane kratke i snažne kontrakcije mišića jačine dovode do povećane gustoće mišića, smanjenog volumena,bolje definicije i tonusa.RF radiofrekventna energija prodire u potkožno tkivo, zateže kožu proširenu masnoćom, potiče regeneraciju kolagena i smanjuje problem opuštene kože.

TESLA SCULPT 4 RF

6.500,00 
Novi uređaj u ponudi od ljeta 2023 godine.Tesla sa 4 ručice i fokusiranom radiofrekvencijom 40.68 Mhz.

Thermal CRF aparat

9.150,00 
Ovaj aparat koristi potpuno drugačiji način rada od tradicionalnog aparata radiofrekvencije i kombinira najbolje kombinacije dvije tehnologije: Poluvodičko termostatsko cryo vodeno hlađenje s mono polarnom radiofrekvencijom na 20 MHz za postizanje optimalnog tretmana mršavljenja i sve vrste zatezanja opuštane kože.

V Shape platinum

12.000,00 

NOVO ZA 2024 :V-Shape Platinum s visoko učinkovitom 5u1 tehnologijjom kompresijske mikrovibracije mehaničkim valjcima, RF, vakumom i infracrvenim laserom, savršeno rješenje za ugodan, neinvazivan tretman.

To je originalna svjetska sveobuhvatna platforma za sprječavanje starenja lica i upravljanje tijelom za širok raspon područja liječenja.

Velashape III Seron

9.960,00 
Velashape III Seron fokusiran je kao i svaki velashape na cjelokupni tretman tijela od glave do nožnih prstiju, uključujući smanjenje masnoće, oblikovanje tijela , oblikovanje lica, podizanje kože lica, uklanjanje bora oka, uklanjanje bora lica itd.

Velashape PRO

9.950,00 
Velashape PRO namjenjen je cjelokupnom oblikovanu tijela od glave do pete uključujući smanjenje masnoće i celulita, oblikovanje tijela , oblikovanje lica, podizanje kože lica, uklanjanje bora oko očiju, uklanjanje bora lica itd.

Velashape Q shape pro

9.000,00 
Velashape Q-shape Pro fokusiran je na cjelokupni tretman tijela od glave do nožnih prstiju, uključujući smanjenje masnoće, oblikovanje tijela , oblikovanje lica, podizanje kože lica, uklanjanje bora oka, uklanjanje bora lica itd.