Prikazujemo 1–24 od 56 rezultata

Biopen nastavak 25 pinova

6,50 
Biopen nastavak 25 pinova riješava probleme kože lica i tijela.Strije i teksturu kože riješava se s 25-pinskim uloškom za Bio Pen Q2.Uložak s mikroiglicama s 25 igala jedan je od Bio Pen uloška s mikroiglicama  prilagođen za upotrebu na problematičnoj koži tijela i kosi.

Biopen Nastavak 9 iglica

6,50 
Biopen uložak s 9 mikroiglica jedan je od kolekcije Bio Pen uložaka  prilagođen za upotrebu kod problema s kožom lica.Tretmani koje možete izvoditi s  9-pinskim uloškom mikroiglica za Bio Pen Q2.

Body wrapp folije za tretmane tijela 25 kom

10,49 
Body wrapp nepropusne folije za anticelulitne tretmane i tretmane blatom.

Body wrapp folije za tretmane tijela 50 kom

19,91 
Body wrapp nepropusne folije od poliuretana za anticelulitne tretmane i tretmane blatom.

Body wrapping folija u roli 25cm x 200m

10,62 
Body wrapping prijanjajuća folija u roli za anticelulitne tretmane.

BS Špange

BS Spange protetike noktiju kupuju se po brojevima u vrećici od 10 komada jednog broja ili u kompletnom setu za početak rada.

Cryo membrana

5,97 
Cryo membrana veličine L (34x42 cm) za cryo terapiju ,jednokratna. Štiti kožu od zamrzavanja. Postavlja se kao barijera u tretmanima cryo terapije između sonde i kože.

Gel s aloeverom 1L.

5,30 
Ultrazvučni gel visokog viskoziteta Aqua Ultra Aloe 1000 ml s ekstraktom aloevere za  rad s aparatima ultrazvuka,ipl-a i lasera.

Gel za IPL i laserske tretmane 5 litara

16,90 
Gel za tretmane IPL-om i laserske tretmane. Dolazi u plastičnom spremniku/kanisteru i s praznom boćicom od 260g u koju se preljeva radi lakše upotrebe.

Gel za ultrazvuk 5 litara

16,90 
Proziran gel bez mirisa za korištenje u tretmanima ultrazvukom. Dolazi u plastičnom spremniku/kanisteru i s praznom boćicom od 260g u koju se preljeva radi lakše upotrebe.

Hlače za presoterapiju TNT

1,50 
Jednokratne higijenske hlače za presoterapiju Quickepil, koriste se u aparatu limfne drenaže tj.presoterapije.

Hlače za presoterapiju-polietilen

21,20 
Jednokratne higijenske hlače za presoterapiju Quickepil od polietilena, koriste se u aparatu limfne drenaže tj.presoterapije.

Hydra nastavak 12 pinova

3,50 
12-pinski hydrauložak savršen je za ciljanje dubljih bora i ožiljaka.Igle uloška izrađene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak 12 pin za M5 i A6

3,00 
Iglične patrone s 12 igala idealna je za osjetljive tipove kože,manje površine i akne. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak 36 za M5 i A6

3,00 
Igle su izrađene od visokokvalitetnog kirurškog čelika kako bi se osigurao siguran tretman.Koristi se za veće površine i bore isl. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju.

Iglični nastavak A1-12 pin

3,00 
Iglične patrone s 12 igala idealna je za osjetljive tipove kože,manje površine i akne. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak A1-36 pin

3,00 
Iglične patrone s 36 igala idealna je za veće površine i pomlađivanje. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak A11-12 pin

3,50 
Uložak  s mikroiglicama s 12 iglica  novi je dodatak ulošku, koji se može pronaći samo na najnovijim Dr. Pen proizvodima, prilagođen za tretmane problema s kožom lica kao što su tekstura kože, ožiljci od akni i hiperpigmentacija.

Iglični nastavak A11-36 iglica

3,50 
Uložak  s mikroiglicama s 12 iglica  novi je dodatak ulošku, koji se može pronaći samo na najnovijim Dr. Pen proizvodima, prilagođen za tretmane problema s kožom lica kao što su tekstura kože, ožiljci od akni i hiperpigmentacija.

Iglični nastavak M8-16 pin

3,50 
M8 Silver patrone sa 16 pinova jedinstvene su za model M8 i bolje su prilagođene za ciljanje manjih područja.

Iglični nastavak M8-36 pin

3,50 

M8 silver patrone s 36 igala idealna je za osjetljive tipove kože i one koji žele mikroiglicama raditi veće površine. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.