Prikazuje se 21 rezultat

Infra lampa IR gabbiano

179,00 
Svjetiljka emitira vidljivo IC zračenje. To su kratke zrake infra crvene svjetlosti koje prodiru duboko u tkivo.

LED lampa POLLUX II

248,00 
Profesionalna svjetiljka POLLUKS II je proizvod izrađen od vrlo laganog i izdržljivog aluminija.

LED lupa gabbianno

155,00 
LED lupa Gabianno s 5-dioptrija na pokretnom četverostrukom stalku. Odlična LED rasvjeta koja daje bijelu svijetlost bez zagrijavanja uz peterostuko uvećanje. Koristi se u manikuri , pedikuri,trajnoj šminki ili kozmetici. Ima visoku vidljivost, anti-reflektirajuća staklo i svijetlo koje je bijelo ,te ne uzrokuje bol u očima kod dužeg rada.

LED RING svjetlo 35 W sa stativom

179,00 
Prsten LED svjetlo je idealno za njegu lica, šminku i ugradnju trepavica .Svjetiljka pruža jako svjetlo za dugotrajan besprijekoran rad uz odličnu reprodukciju boja.

Lupa R4

131,40 
Stojeća lupa na kotačima .Povećanje 5 x uz zaštićeno fluorescentno svjetlo snage 22 W.Stativ na postolju sa četri noge i kotačima

Lupa stojeća 1006-LED

272,08 
Največa profesionalna lupa modernog dizajna i funkcionalnosti. Leća povećanja 5 dioptrije s LED svjetlom koje se može pojačavati i smanjivati.

Lupa stojeća LED GALA

205,00 
LED lupu karakterizira vrlo niska potrošnja energije s 60 LED žarulja što omogućuje da vidite kožu u većim razmjerima uz savršeno osvjetljenje.

Lupa za mobilnu pedikuru i manikuru

88,00 
lampa s 30 led dioda i lupa za mobilnu pedikuru ili za stol manikure.Odlikuje vrlo niskom potrošnjom energije i dugovječnost LED žarulja (oko 40 000 sati). Povećalo omogućuje povećanje uz izvrsno osvjetljenje.

Stalak lupe ili LED lampe-okrugli

105,00 
Elegantan stalak lupe ili led lampe.U pondnožju sadrži metalnu podlogu koja garantira čvrstoću i stabilnost.Pomoću ovog stalka lako ćete svaku stolnu lupu pretvoriti u stojeću.

Stolna LED lampa

130,00 
Visoko kvalitetna LED svjetiljka fiksirana na stalku ili na stolnoj ploči idealna je za radna mjesta koja zahtijevaju intenzivno osvjetljenje.Idealno za ljepotu i kozmetičke tretmane, veterinarske, medicinske i stomatološke ordinacije, radionice i laboratorije.

Stolna LED lupa

126,00 
Stolna LED lupa s povećalom Elegante 60 SMD LED za stol ili ormarić.

Stolna LED lupa moonlight

115,00 
LED lupa zahvaljujući LED tehnologiji svjetli niskom potrošnjom energije i visokom razinom rasvjete. Elegantna ,tanka i lako pokretna.Sadrži priključak za stol ,a može se primijeniti u manikuri,pedikuri i kozmetici.

Stolni držač lupe

13,00 
Stolni držač lupe s mogućnošću prišvrščivanja na stol,ormarić ili drugu podlogu.

Vapozon Duplo

345,00 
Vapozon - aparat za ozonsku paru s emisijom hladne i vruće pare.Sustav s dva kraka za tretmane hlađenjem i grijanjem u isto vrijeme.

Vapozon na pokretnom stalku s policama

650,00 
Višenamjenski digitalni vapozon 300DT s vrućom parom,ozonom i aromaterapijom,te grijanjem vode u tri razine. Vapozon ima dvije police od kristalnog stakla na gumenim kotačima na koje možete dodati neke uređaje,koji su bitni u svakom kozmetičkom salonu.Na stalku su također dva mjesta namjenjena postavi uređaja kao što je npr. kozmetička lupa koja nije uključena u cijenu.

Vapozon s ozonom D-08

195,00 
Ozonski vapozon jednostavnog  dizajna. Opremljen rotacionim glavom. Podesiv po visini uz stabilnu bazu s kotačima za lako kretanje.Kapacitet 0,7 l

Vapozon Sonia 1106

260,00 
Višenamjenski vapozon  vrućom parom, aromaterapijom i ozonom. Mogućnost prilagodbe snage vodene pare. Mlaznica je pregibna tako da možemo usmjeriti mlaz pare na klijenta.Digitalni display s timerom.

Vapozon Sonia1107

245,00 
Vapozon s ozonom i ugrađenim timerom ,te podesivom rukom za puštanje pare.Bijeli stabilni stalk sa pet krakova za bolju pokretljivost .

Vapozon WEI

520,00 
Vrhunski vapozon Španjolske tvrtke Sonia sa digitalnim prikazom i čvrstom bazom na velikim bešumnim kotačima s kočnicom.

Zamjenska lampa za lupu

17,00 
Zamjenska fluo lampa 22W za lupu.Osram Njemačka. Cijena 17,25 € = 130,00 kn