Naše djelatnosti i zastupništva

Oprema kozmetičkih salona, kozmetički aparati, pedikerska oprema i pribor, oprema salona noktiju, oprema frizerskih salona, preparati i kozmetičke edukacije.

Većina proizvoda i opreme dostupni su odmah sa naših skladišta,no zastupamo više EU tvrtki, tako da neke od proizvoda isporučujemo po uplati direktno sa skladišta dobavljača u roku od desetak dana. Zbog toga smo za avansna plaćanja uključili popust od 10%, a porez je uračunat u sve cijene.
Transport se naplaćuje prema cjeniku transportnih službi,ukoliko drugačije nije dogovoreno.
Pogledajte naše reference kako bi se uvjerili s kim poslujete ili posjetite naš izložbeni salon opreme.

oprema salona
pedi

Naša je tradicija u kozmetici preko 20 godina.

Zastupamo kvalitetne europske tvrtke koje imaju duge tradicije u kozmetici, medicinskoj pedikuri, manikuri, te opremi i preparatima za rad u salonima ljepote.
Sva je oprema po standardima CE, EU - ISO 9001 i ISO 13485 - Medical Device Certifikatima.

Naše su edukacije individualne, a ne grupne, kod nas se mogu nabaviti svi potrebni preparati, aparati i pribor za rad uz preporuke pri odabiru, te dobiti savjet za otvaranje obrta, tvrtke ili salona.

Oprema salona i zastupništvo Španjolske tvrtke Weelko,Maystar,KFS,Quickepil, Sonia,Conificare,zatim njemačkih tvrtki BAEHR,SERON i B/S Spange,te mnogih drugih.

Naš izložbeno prodajni salon opreme

Na lokaciji Cvijete Zuzorić 3 nalazi se naša edukacija, a na br.5 nalazi se naš izložbeno prodajni salon od 100 m2. Kako zastupamo nekoliko tvrtki i radimo direktno s proizvođačima, ne možemo izložiti sve proizvode, tako da su izloženi isključivo najprodavaniji ležajevi ili aparati. Ukoliko nas posjetite rado ćemo vas uputiti u izbor opreme, alata i pribora. Veliku većinu proizvoda imamo odmah dostupnih sa naših skladišta.

Pogledajte video našeg izložbenog salona

Naš izložbeno prodajni salon opreme