Prikazujemo 1–24 od 106 rezultata

Analizer kože M9

3.190,00 
Magic Mirror M9 Skin Analizer je najnaprednija oprema za detekciju stanja kože koja koristi snimanje za analizu s prikazom 3 u 1, RGB, UV, PL spektralnu tehnologiju.

Analizer kože View Skin

4.350,00 
View Skin koristi tehnologiju snimanja s višestrukim izvorima svjetlosti,te može kvantitativno, kvalitativno i precizno analizirati višestruke kožne probleme kao što su pigmenti kože, duboke mrlje, osjetljivost, bore,pore,akne,bijele točke,te površinski vaskularni, fluorescentni, itd. Sa sustavom pozicioniranja u više točaka i preklapanjem slike uživo vrlo je jednostavno raditi,jer možete više puta uhvatiti isti pogled, što omogućuje jasno dokumentiranje napretka vaših klijenata tijekom tretmana.

B Equipment aparat-Cold&Hot hammer

384,00 
Topline koja daje čekić poboljšava cirkulaciju krvi, opušta mišiće i otvara pore ,a oboje poboljšava prodiranje proizvoda i priprema kožu za dubinsko čišćenje.    

B Equipment aparat-Frimator/Rotaciona četkica

345,00 
Frimator B equipment -Rotaciona četkica za peeling i čišćenje ( uključeno 5 različitih četkica)

B Equipment aparat-Galvanska struja

345,00 
Uređaj sa galvanskim protokom omogućuje prolaz pozitivno ili negativno nabijenih kozmetički aktivnih tvari kroz kožu. Uređaj ima funkciju korištenje katode i anode elektroda i podešavanje jakoće.

B Equipment aparat-Magic gloves

411,00 
Moderna multifunkcionalna tehnologija visoke vodljivosti magičnom rukavicom poboljšava teksturu kože, tako što aktivira fibroblaste, te kolagen i elastin.

B Equipment aparat-ultrazvučna špatula

450,00 
Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje freqvencijom od 27 Khz.

B Equipment aparat-Ultrazvuk

450,00 
Ultrazvučni aparat Španjolske tvrtke Weelko je aparat sa dvije sonde od kojih je jedna za rad oko očiju,a jedna za ravnu površinu i lice.Mogu se odabrati različiti valovi ultrazvuka ovisno o tretmanu koje se primjenjuje.

B Equipment aparat-Visoka frekvencija

318,00 
Aparat visoka frekvencija je neizostavni uređaj u svakom kozmetičkom salonu kao i dermatološkoj ordinaciji bez kojega ne može biti izveden ni jedan profesionalni tretman lica.

B Equipment mikrodermoabrazija 319a

570,00 
Moderana i kompaktana oprema dijamantne mikrodermoabrazije za nježni ne-invazivni piling i eliminaciju mrtvih stanica s površinskog sloja kože.

Biopen T6 RF-EMS aparat

990,00 
Nova tehnologija DR.Pen Biopen T6 Biopen je 360 rotirajuči kozmetički instrument koji integrira četiri funkcije radiofrekvencije (RF), mikro struje (EMS), električnog liftinga kože i terapije plavim svjetlom. Pogodan je za kozmetičke salone. Ima snažan ugrađeni inteligentni sustav upravljanja. Podešavanjem tri glavne funkcije radiofrekvencije, mikro struje i masaže može se ostvariti prilagođena klasifikacija njege kože za čelo, područje oko očiju, lice, liniju čeljusti, vrat i druge dijelove. U isto vrijeme, ima inteligentni sustav kontrole vremena, koji može prilagoditi radno vrijeme kako bi zadovoljio različite potrebe; među njima, tri načina električnog zatezanja kože mogu se spojiti s radiofrekvencijom, mikro strujom i plavim svjetlom kako bi se poboljšao učinak uljepšavanja kože Radiofrekvencijski val potiče tijelo na proizvodnju novog kolagena koji ima učinak zatezanja i toniranja kože,te poboljšava njezinu teksturu.Funkcija LED svjetla: nakon što koža apsorbira nutricijense LED svjetlo aktivira dubinske stanice kako bi koža bolje metabolizirala i sintetizirala. Led svjetlost može potaknuti izlučivanje uzvišenih stanica u tijelu, preurediti kolagen i elastična vlakna, blokirati i eliminirati stvaranje melanina, ubrzati rast stanica, ubrzati cirkulaciju krvi, potaknuti vlaknaste stanice na proizvodnju kolagena,povećati elastičnost kože, popraviti kožu,što igra veliku ulogu u njezi kože.

Dermoabrazija & spray

730,00 
Dijamantna dermoabrazija smanjuje male bore i popravlja male ožiljke, zateže proširene pore,popravlja opuštenu kožu , nabore na koži i nejednaku teksturu.

Dermoabrazija dijamantna BAEHR

1.200,00 
Tretman dijamantnom mikrodermoabrazijom je anti-age tretman.

Dermoabrazija MAIA 3201

470,00 
Dijamantna dermoabrazija MAIA je uređaj za one koji žele postići najbolje rezultate u kratkom vremenu.

Dermoabrazija MultiEquipment 336B

740,00 
Smanjuje male bore i popravlja male ožiljke, zateže proširene pore,popravlja opuštenu kožu , nabore na koži i nejednaku teksturu.

Dijamantna dermoabrazija 319B

550,00 
Dijamantna dermoabrazija weelko 319B je novi proizvod Španjolske tvrtke Weelko za 2023.

Duo Endosphera

7.830,00 

Terapija Duo endospherom s kompresivnom mikrovibracijom je tretman koji omogućuje reaktivaciju cirkulacije i stoga poboljšava trofizam kože i staničnu oksigenaciju.

Elektro stimulacija digital F-350

1.550,00 

Oprema Španjolske tvrtke Weelko koja putem elektroda olakšava mršavljenje i toniranje mišića s 10 izlaznih kanala i samoljepljivih elektroda,te 14 različitih programa.

Elektrostimulacija Giovanni Redline X 10

700,00 

Kozmetički aparat namjenjen jačanju mišičnog tkiva i mršavljenju jednostavan za korištenje,jer ima intuitivan nadzor uređaja pomoću LCD displeya.

Green cold laser

10.000,00 

Kako radi green laser?

Svjetlosna energija na određenim valnim duljinama cilja na masno tkivo i djeluje na staničnoj razini, stvarajući malu prolaznu poru u masnim stanicama koja omogućuje istjecanje masnih tekućina. Tijelo obrađuje ove masne tekućine prirodnim putem kroz svoj limfni sustav i zbog toga je zbog boljih rezultata nakon tretmana važna ručna ili strojna limfna drenaža.

Masne stanice se skupljaju, umjesto da budu ubijene, što je zdraviji način za sigurno uklanjanje masti iz tijela. Ovo vraća odgovor hormona masnih stanica u ravnotežu za trajne rezultate.

Neinvazivni tretman

Zeleni laser je dokazan i odobren za tržište od FDA bez poznatih nuspojava ,a proizvodi više energije od ostalih crvenih lasera, čineći zeleni laser najsigurnijim i najučinkovitijim načinom za tretiranje masnoće.

  • Ovo je prvi FDA odobreni laser za smanjenje ukupnog opsega tijela.
  • Uređaj bez dodira koji se može koristiti bez nadzora uz minimalnu uključenost osoblja.
  • Neinvazivni postupak brzo, sigurno i učinkovito smanjuje salo.