Prikazuje se svih 18 rezultata

Biopen nastavak 25 pinova

6,50 
Biopen nastavak 25 pinova riješava probleme kože lica i tijela.Strije i teksturu kože riješava se s 25-pinskim uloškom za Bio Pen Q2.Uložak s mikroiglicama s 25 igala jedan je od Bio Pen uloška s mikroiglicama  prilagođen za upotrebu na problematičnoj koži tijela i kosi.

Biopen Nastavak 9 iglica

6,50 
Biopen uložak s 9 mikroiglica jedan je od kolekcije Bio Pen uložaka  prilagođen za upotrebu kod problema s kožom lica.Tretmani koje možete izvoditi s  9-pinskim uloškom mikroiglica za Bio Pen Q2.

Biopen T6 RF-EMS aparat

990,00 
Nova tehnologija DR.Pen Biopen T6 Biopen je 360 rotirajuči kozmetički instrument koji integrira četiri funkcije radiofrekvencije (RF), mikro struje (EMS), električnog liftinga kože i terapije plavim svjetlom. Pogodan je za kozmetičke salone. Ima snažan ugrađeni inteligentni sustav upravljanja. Podešavanjem tri glavne funkcije radiofrekvencije, mikro struje i masaže može se ostvariti prilagođena klasifikacija njege kože za čelo, područje oko očiju, lice, liniju čeljusti, vrat i druge dijelove. U isto vrijeme, ima inteligentni sustav kontrole vremena, koji može prilagoditi radno vrijeme kako bi zadovoljio različite potrebe; među njima, tri načina električnog zatezanja kože mogu se spojiti s radiofrekvencijom, mikro strujom i plavim svjetlom kako bi se poboljšao učinak uljepšavanja kože Radiofrekvencijski val potiče tijelo na proizvodnju novog kolagena koji ima učinak zatezanja i toniranja kože,te poboljšava njezinu teksturu.Funkcija LED svjetla: nakon što koža apsorbira nutricijense LED svjetlo aktivira dubinske stanice kako bi koža bolje metabolizirala i sintetizirala. Led svjetlost može potaknuti izlučivanje uzvišenih stanica u tijelu, preurediti kolagen i elastična vlakna, blokirati i eliminirati stvaranje melanina, ubrzati rast stanica, ubrzati cirkulaciju krvi, potaknuti vlaknaste stanice na proizvodnju kolagena,povećati elastičnost kože, popraviti kožu,što igra veliku ulogu u njezi kože.

Dermapen A1 Black

165,00 

Prednosti Dr. Pen Ultima A1w Microneedling Pen:

  • Ključna razlika između A1w i drugih microneedling aparata je da može ići duboko 3 mm; svi ostali idu na 2,5 mm. Ova dubina je idealna za one s dubokim ožiljcima na tijelu.
  • S motorom od 15.000 okretaja u minuti i pet podesivih razina brzine, A1w je savršen za rješavanje problema svake kože.
  • Radi isključivo na žicu bez baterije kako bi osigurao stalnu brzinu rada.

Dermapen A11

240,00 
NOVI Dr. Pen A11 Microneedling uređaj savršen je za profesionalce ljepote.Dolazi s opcijom žične i bežične upotrebe, što omogućuje fleksibilnu upotrebu u bilo kojem okruženju.Jednostavno punjenje putem stalka za bežično punjenje.Dodatno, uređaj ima veliki LED kontrolni zaslon koji nudi jasnu vidljivost i kontrolu tijekom vašeg tretmana microneedlingom, omogućujući vam da svojim klijentima s lakoćom isporučite rezultate profesionalne razine.Njegov ergonomski dizajn osigurava udobno držanje, čak i tijekom dulje upotrebe, što ga čini idealnim izborom za zaposlene profesionalce.

Dermapen Dr.Pen M8 Silver

185,00 
Dr. Pen M8 Silver Microneedling aparat snažniji je i dinamičniji od svog mlađeg brata, Dr. Pen M5 gold. Kontrola i preciznost koju Dr. Pen M8 pruža omogućuju tretman koji je intenzivan za ciljanje dubokih ožiljaka i dubokih bora. M8 jednostavan za korištenje dizajniran je za smanjenje nelagode i traume bez ugrožavanja kvalitete tretmana mikroiglicama.

Dermapen Gold M5

165,00 

Kako funkcionira Microneedling?   

Iglice stvaraju sitne mikro kanale na površini kože. Ovi sićušni mikro-kanali potiču reakciju zacjeljivanja kože, što uključuje povećanu proizvodnju kolagena i elastina. S više kolagena i elastina koža postaje čvršća, postupno se smanjuju ožiljci i s vremenom izglađuju bore. Aparat se može koristiti višesmjerno, tako da se tretmani microneedlingom mogu izvoditi na bilo kojem području lica, vrata, dekoltea ili vlasišta.

Dermapen-Biopen

250,00 
Ovo je nov proizvod Dr.pen-Biopen koji uz iglice daje ems ,te svjetlosnu terapiju.

Dermapen-Hydra pen H3

225,00 
NOVO-Dr. Pen H3 hydra serum Microneedling aparat  je bežični uređaj za microneedeling s bočicom od 3 ml.za izravno ubrizgavanje seruma .Jednostavan za korištenje dizajniran je za smanjenje nelagode i traume bez ugrožavanja kvalitete tretmana mikroiglicama.3 brzine ubrizgavanja seruma i 6 brzina s digitalnim prikazom.

Hydra nastavak 12 pinova

3,50 
12-pinski hydrauložak savršen je za ciljanje dubljih bora i ožiljaka.Igle uloška izrađene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak 12 pin za M5 i A6

3,00 
Iglične patrone s 12 igala idealna je za osjetljive tipove kože,manje površine i akne. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak 36 za M5 i A6

3,00 
Igle su izrađene od visokokvalitetnog kirurškog čelika kako bi se osigurao siguran tretman.Koristi se za veće površine i bore isl. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju.

Iglični nastavak A1-12 pin

3,00 
Iglične patrone s 12 igala idealna je za osjetljive tipove kože,manje površine i akne. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak A1-36 pin

3,00 
Iglične patrone s 36 igala idealna je za veće površine i pomlađivanje. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.

Iglični nastavak A11-12 pin

3,50 
Uložak  s mikroiglicama s 12 iglica  novi je dodatak ulošku, koji se može pronaći samo na najnovijim Dr. Pen proizvodima, prilagođen za tretmane problema s kožom lica kao što su tekstura kože, ožiljci od akni i hiperpigmentacija.

Iglični nastavak A11-36 iglica

3,50 
Uložak  s mikroiglicama s 12 iglica  novi je dodatak ulošku, koji se može pronaći samo na najnovijim Dr. Pen proizvodima, prilagođen za tretmane problema s kožom lica kao što su tekstura kože, ožiljci od akni i hiperpigmentacija.

Iglični nastavak M8-16 pin

3,50 
M8 Silver patrone sa 16 pinova jedinstvene su za model M8 i bolje su prilagođene za ciljanje manjih područja.

Iglični nastavak M8-36 pin

3,50 

M8 silver patrone s 36 igala idealna je za osjetljive tipove kože i one koji žele mikroiglicama raditi veće površine. Svaki uložak dolazi u sterilnom pakiranju, a igle su izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.