Prikazuje se svih 13 rezultata

Fizioterapeutski ležaj POINT

2.100,00 
Medicinsko masažni ležaj POINT visokih performansi osobito prikladan za medicinsko-masažne ili fizioterapeutske tretmane.

Fizioterapijski ležaj DYNA

1.800,00 
Ležaj ima CE cerifikat 93/42/EEC Medical Device Directive.Exuzivni smo zastupnik za tvrtke Confycare za RH.

Fizioterapijski ležaj LOMI

2.300,00 
Fizioterapijski trosekcijski ležaj lomi.Veličina proizvoda: 195x66x visina 46-94 cm Težina: 70 kg Max.nosivost: 225 kg, Motora: 2 ,debljina pjenaste podloge 5 cm/36 kg/m3.Podloga : MED PVC        boje tamno plava i siva.Opremljen bešumnim podiznim kotačima kako bi se lako premjestio na drugu lokaciju.

Fizioterapijski ležaj WATSU

1.800,00 
Fizioterapijski dvosekcijski ležaj Watsu.Product veličina:195x66 x visina 47,5-91,5 cm Težina: 64 kg Max.nosivost: 250 kg. 1 motor, 1, 5 cm debljina pjenaste podloge/36 kg/m3. Podloga : MED PVC boje tamno plava i siva.Opremljen s 4 bešumna podizna kotača kako bi se lako premjestio na drugu lokaciju.

GOOND kiropraktički ležaj

6.800,00 
Ležaj namjenjen kiropraktici.Mjere i opisi su u prilogu.Također pogledajte video.

Kiropraktički ležaj BHAL

4.770,00 
Kiropraktički ležaj EL088.MED PVC boje tamno siva.Opremljen s dva kotača kako bi se lakše premjestio na drugu lokaciju.

Medicinsko terapeutski ležaj ACU

2.610,00 
Medicinsko terapeutski ležaj ACU vrhunski je proizvod za medicinsko-fizioterapeutske salone ,salone kozmetike i masaže.Presvlaka je izvedena iz medicinske umjetne podloge.Opremljen je velikim bešumnim kotačima kako bi se lako premjestio na drugu lokaciju.

Medicinsko-masažni ležaj THAI

2.000,00 
Medicinsko terapeutski ležaj Thai vrhunski je proizvod za medicinsko-fizioterapeutske salone ,salone kozmetike i masaže.Presvlaka je izvedena iz medicinske umjetne podloge.Opremljen je bešumnim kotačima kako bi se lako premjestio na drugu lokaciju.

Physio magneto

7.000,00 
Elektromagnetsko polje aparata Magneto koristi se u obnavljanju tkiva,za ubrzavanje spajanja kostiju, za liječenje postoperativne boli i u području profesionalne sportske medicine kao što su nogometni timovi ili slični profesionalci.

Shockwave aparat KP-B pneumatic

3.650,00 
Sve češće čujemo za pojam "udarni val" ili "Shockwave" kao recept za uspjeh u borbi protiv masnooće,celulita i nekih zdrastvenih problema. Što je u osnovi ova tehnologija,koja kao i većina aparata dolazi iz medicine. Ovaj aparat koristi novi sustav  za ekstra korporalnu terapiju udarnim valom (ESWT). Koristi se za oporavak od sportskih ozljeda, rehabilitacijsku terapiju, ublažavanje kronične boli, smanjenje celulita i erektilnu disfunkciju.Pneumatski balistički ekstra korporalni udarni val pokreće kompresor. U usporedbi s elektromagnetskim udarnim valom, pneumatski balistički udarni val ima bolje rezultate uz veću brzinu i veću energiju . Ovo je aparat s potpuno novim softwerom i dizajnom uz 10,4 inčni LCD zaslon osjetljiv na dodir .Dostupne su 3 vrste ESWT vršnih nastavaka: ravni, fokusni i radijalni.12 ESWT vrhova u 6 različitih veličina za različite dijelove tretmana.Snažna energija udara do 6 bara s većom brzinom do 21 Hz.

Tecar PRO

13.000,00 
Tecar terapija je dio endogene terapije i termoterapije koja se temelji na principu  prijenosa kapacitivne otporne energije 448 khz (Kapacitivno-rezistivna dijatermija).Djeluje unutar bioloških tkiva, aktivira prirodni proces oporavka tijela i protuupalnih procesa iznutra.