Prikazujemo 1–24 od 26 rezultata

Kozmetička stolica 211

465,00 
Kozmetički ležaj s fiksnom visinom i oduškom u naslonu za glavu.Svršena za kozmetiku, masažu ili depilaciju.

Kozmetička stolica TELLA NEO

2.800,00 
Vrhunska kozmetička stolica i ležaj TELLA NEO model 09/2023 s vrlo stabilnom strukturom,posebno dizajnirana za optimizaciju radnog prostora zahvaljujući rotaciji od 90°.

Kozmetički električni ležaj 708A

1.964,30 
Električna stolica s 4 motora 708 A idealna u SPA i kozmetičkim salonima . 4 nezavisna motora omogućuju podešavanje pomoću daljinskog upravljača, tako da možete raditi tretmane za lice i tijelo.

Kozmetički električni ležaj Foam

1.260,87 
Osnovni kozmetički multifunkcionalni ležaj s električno podesivim podizanjem-spuštanjem jednim motorom u ravnini gore i dolje pomoću daljinskog upravljača.Dvije pedale na stražnjoj strani omogućuju nagib naslona i ležaja hidrauličnim liftom.

Kozmetički električni ležaj Galea

2.110,29 
Vrhunska kozmetička stolica i ležaj španjolske tvrtke weelko koju zastupamo opremljena s 3 motora koji kontroliraju visinu, naslon i nagib sjedala.

Kozmetički ležaj 202 fix

550,00 
Kozmetičko masažni ležaj s fixnim podnožjem.Sjedalo s rupom/oduškom u naslonu za glavu,Ima prijenosne naslone za ruke i dodatni priključak naslona za glavu.

Kozmetički ležaj A1 TEMPO

2.110,29 
Luksuzna stolica TEMPO s vrlo stabilnom strukturom i visokom udobnosti. Posebno dizajnirana za optimizirani radni prostor zahvaljujući 240 ° rotaciji. 3 motora kontroliraju visinu, naslon i nagib sjedala.Oslonac za noge podesiv uz podizanje plinskom pumpom,te podesiv naslon za glavu.

Kozmetički ležaj ATIKA

2.057,20 
Električna stolica s 4 motora Atika idealna u SPA i kozmetičkim salonima . 4 nezavisna motora omogućuju podešavanje pomoću daljinskog upravljača, tako da možete raditi tretmane za lice i tijelo.

Kozmetički ležaj Girta next

2.375,00 
Hi-end kozmetičko medicinski ležaj Gitra next Španjolskog proizvođača i brenda Sonia kojeg zastupamo na našem tržištu.

Kozmetički ležaj LUX

1.579,40 
Kozmetički ležaj s tri motora.Puna kontrola daljinskim upravljačem kojim možemo kontrolirati nagib,visinu i kut ležaja.

Kozmetički ležaj MAXI

1.715,00 
Električno podesiv kozmetički ležaj maxi. Dimenzije ležaja u specifikacijama pdf.

Kozmetički ležaj MENT

597,25 
Kozmetički trosekcijski ležaj MENT-hidraulično podizanje i spuštanje od 63 do 80 cm.Okretan 360 stupnjeva.Kočnica za fixiranje u željenom položaju.Bijele presvlake s metalnim okvirom .Rupa s oduškom za masažu,odvojivi rukonasloni.držać za rolu papira.Ležaj se može dobaviti i u crnoj boji na upit.

Kozmetički ležaj Ster

1.552,86 
Kozmetički ležaj Ster s tri motora kojim ćete zadovoljno izvršavati sve kozmetičke i ostale tretmane.Boja bijela.

Kozmetički ležaj VOME

1.911,21 
Kozmetički ležaj Vome s tri električna motora-visina,naslon i inklinacija.

Kozmetički-masažni i SPA ležaj MURTZ

2.350,00 
Vrhunski SPA kozmetičko masažni ležaj s 4 motora kojima se prilagođava visina, nasloni za noge i nagib cijelog kreveta u lijevu ili desnu stranu osiguravajući time visoku udobnost i pokretljivost.

Kozmetički-masažni i SPA ležaj QAUS

2.565,00 
Vrhunski SPA kozmetičko masažni ležaj s 4 motora kojima se prilagođava visina, nasloni za noge i nagib cijelog kreveta osiguravajući visoku udobnost.Trostruki presjek bloka madraca debljine od čak 12 cm. Podesivi nasloni za ruke i naslon za glavu s rupom za lice.Presvlaka ležaja je također visoke kvalitete s grijanjem.Boja za narudžbu - bijela podloga sa bijelim postoljem  ili boja podloge bijela s tamnim postoljem (orah).

Kozmetičko masažni ležaj SPHEN

1.790,00 
Krevet visokih performansi  osobito prikladan za fizioterapeutske i kozmetičke tretmane. Opremljen s 3 motora koji kontroliraju visinu, naslon sjedala i pokrete središnjeg modula.

Masažni ležaj SEMPO

1.314,00 
Električni 2-sekcijski masažni krevet visoke stabilnosti .Opremljen je 1 motorom za podizanje/spuštanje,te hydrauličnim liftom naslona koji je reguliran pomoću amortizera i s izmjenjivim naslonom ,te oduškom za glavu.

Masažno-kozmetički krevet TRAPP

1.845,00 
Dvosekcijski krevet opremljen sa 2 motora koji kontroliraju visinu podizanja i naslon.Naslon za glavu s odzračnom rupom.

Masažno-kozmetički ležaj BERGMAN

1.975,00 
Luksuzni masažno kozetički ležaj Bergman opremljen je s tri motora.Vrlo je stabilan i pokretljiv zbog svoje metalne baze obložene drvom i upravljivosti motorima kojima možete regulirati podizanje,nagib naslona i nagib nogu.Donji dio ležaja obložen je tamnim drvenim oblogama.

Masažno-kozmetički ležaj RUKBA

1.790,00 
Estetski talijanski dizajn s urednom završnom obradom za idealne uvjete i profesionalnu uslugu. Ležaj je dizajniran za rad u kozmetičkim salonima i wellnessima, pogodan za tretmane ljepote i masažu.

Naslon za glavu

39,82 
Naslon za glavu kao dodatna oprema,može se zamjeniti ukoliko je orginalni naslon bez bez rupe u svrhu obavljanja kozmetičkih tretmana.

Navlaka za kozmetičke ležajeve

27,50 
Univerzalna rastezljiva frotirna navlaka dimenzija 70 x 190 cm s gumicom savršeno odgovara svakom kozmetičkom ležaju, za bolji estetski učinak i zaštitu. Mekana i ugodna presvlaka na dodir. Nekoliko boja u ponudi po izboru-bijela, siva.itd.