Prikazuje se svih 16 rezultata

4D TEC Laser portable

11.280,00 
4D SERON TECLASER PORTABLE je uređaj za 2023 godinu.To je potpuno novi portable tip lasera na svijetskom tržištu sa 4 laserske valne dužine i sve tipove kože.

Diode laser Dermi Ice

9.600,00 
Dermi ICE je diodni laserski uređaj za uklanjanje dlačica. Koristi najnoviju EAC i ECT tehnologiju za potpuno i trajno uklanjanje dlačica tijekom ugodnog bezbolnog procesa tretmana zahvaljujući odličnom hlađenju ručice.Dermi ICE prvenstveno se koristi za uklanjanje dlačica za sve tipove kože.

Diodni 4D Teclaser

15.925,00 
4D SERON TECLASER diodni uređaj je potpuno novi tip lasera na svjetskom tržištu sa 4 laserske valne dužine i sve tipove kože. Odabirom jedne od 4 valne dužine za svaku pojedinu boju možemo jednako tretirati svijetlu i tamnu dlaku.

Diodni laser MC2000

10.600,00 
Što je diodni laser i koji su njegovi benifiti? Ovaj aparat za uklanjanje dlačica je laserski uređaj koji proizvodi veći snop visoko koncentriranog svjetla

Diodni Laser MC2000 S vertical

13.140,00 
Što je diodni laser i koji su njegovi benifiti?Ovaj aparat za uklanjanje dlačica diodnim laserom je laserski uređaj koji proizvodi veći snop visoko koncentriranog laserskog svjetla.

Green cold laser

10.000,00 

Kako radi green laser?

Svjetlosna energija na određenim valnim duljinama cilja na masno tkivo i djeluje na staničnoj razini, stvarajući malu prolaznu poru u masnim stanicama koja omogućuje istjecanje masnih tekućina. Tijelo obrađuje ove masne tekućine prirodnim putem kroz svoj limfni sustav i zbog toga je zbog boljih rezultata nakon tretmana važna ručna ili strojna limfna drenaža.

Masne stanice se skupljaju, umjesto da budu ubijene, što je zdraviji način za sigurno uklanjanje masti iz tijela. Ovo vraća odgovor hormona masnih stanica u ravnotežu za trajne rezultate.

Neinvazivni tretman

Zeleni laser je dokazan i odobren za tržište od FDA bez poznatih nuspojava ,a proizvodi više energije od ostalih crvenih lasera, čineći zeleni laser najsigurnijim i najučinkovitijim načinom za tretiranje masnoće.

  • Ovo je prvi FDA odobreni laser za smanjenje ukupnog opsega tijela.
  • Uređaj bez dodira koji se može koristiti bez nadzora uz minimalnu uključenost osoblja.
  • Neinvazivni postupak brzo, sigurno i učinkovito smanjuje salo.

Jordi smooth diodni laser

12.500,00 
Jordi smooth najnoviji je talijanski diodni uređaj dizajniran za sve tipove kože. Odabirom jedne valne dužine za svaku pojedinu boju možemo jednako tretirati svijetlu i tamnu dlaku.Uređaj koristi najnoviji android operativni sustav povezan s wi-fi tehnologijom,te možemo bilježiti ime i stanje svakog pojedinog kupca .Ručica lasera također ima ekran veličine 5,5 incha,te 4 promjenjiva nastavka ručice svih veličina ,tako da možemo tretirati sve dijelove lica i tijela od najmanjih pa do najvećih i cijelog tijela.

Laser za tretiranje gljivica

2.800,00 
Ovaj laserski uređaj snage 30W vaalne dužine 980 nm ,koristi se za tretiranje gljivičnih noktiju .

ND YAG 3D Laser

3.835,00 
Uređaj je nove generacije lasera sa maksimalnim brojem shootova od 1 milion.  Jedanostavno sučelje i led ekran u boji znatno

ND Yag laser

4.650,00 
ND YAG laserski uređaj za odstranjivanje tetovaža,pigmentacija,permanentnih make up-a i obrva, smeđih flekova,te black piling.

ND Yag Q swich

4.800,00 
NOVO.Novi model ND yag lasera. Prvi puta prikazan na sajmu u Bologni 2024.Laserski nastavak ovog novog stroja emitira laser kraće širine pulsa,veće stabilnosti i boljeg terapeutskog učinka u odnosu na druge modele.

SHR IPL+RF e-light aparat

6.635,00 
Aparat najviše kvalitete i učinkovitosti zahvaljujući primjeni vrhunskih dijelova, aplikatora,konektora i izrade po ISO standardu najviše klase uređaja.

SHR MC2020 vertical

Original price was: 10.600,00 €.Current price is: 9.540,00 €.
Vertikalni aparat SHR i E-light najviše kvalitete i učinkovitosti zahvaljujući primjeni vrhunskih dijelova, 2 aplikatora izrade po ISO standardu najviše klase uređaja.

SHR uređaj MC2020

9.290,00 
Aparat najviše kvalitete i učinkovitosti zahvaljujući primjeni vrhunskih dijelova, aplikatora,konektora i izrade po ISO standardu najviše klase uređaja.

Triple cam diode laser

12.900,00 
Diodni laser s četiri valne dužine, promjenjivom lećom za tretiranje manjih i većih površina,te pregled kože kamerom.

Triple cam diode laser vertical

14.000,00 
Ovaj najnoviji vertikalni samostoječi diodni laser koristi najnapredniju android tehnologiju ,pregled stanja dlaka kamerom i 4 valne dužine lasera za sve vrste kože.