BAEHR Podoplasma

SKU: 27440

2.850,00 

Uvedite revoluciju u liječenju gljivica noktiju u svojoj praksi!

BAEHR PodoPlasma® koristi izvrsna svojstva hladne plazme koja se temelji na čisto fizičkim principima i stoga ne uzrokuje nikakve nuspojave niti alergije. Osim toga, hladna plazma potiče metabolizam stanica zdrave okolne kože, te cirkulaciju krvi i regeneraciju s pozitivnim nuspojavama i uz poticanje ponovnog rasta nokta.

Opis

Terapija hladnom plazmom s BAEHR PodoPlasma® – prednosti:

Posebno jednostavan i brz tretman: Hladna plazma se nanosi na sve zahvaćene nožne prste 5 minuta – čak i sa kopčama za nokte (mogu se tretirati maksimalno 3 nožna prsta istovremeno). Pacijent opušteno sjedi u stolici za tretman dok se hladna plazma bori protiv gljivica na noktima – bez ikakve boli, topline ili dodatnih aktivnih sastojaka.

Nježno štiti zdrave stanice – pouzdano zaustavlja gljivice na noktima: Hladna plazma nastala iz okolnog zraka s temperaturom od cca 38 °C ne može uzrokovati oštećenje stanica zbog topline zbog niske temperature. Hladna atmosferska plazma (KAP) koristi svoje čisto fizičke principe za svoje fungicidne, baktericidne i antivirusne učinke.

Deaktivira stanični metabolizam gljivica noktiju: reaktivne vrste kisika koje stvara hladna plazma stupaju u interakciju s metabolizmom stanica i uništavaju njihove stanične proteine. To sprječava reprodukciju stanica. Osim toga, spore gljivica su deformirane, uzrokujući njihovo lomljenje, spljoštenje i skupljanje. Propusna stanična stijenka tada uništitava DNK unutar spora. Kao rezultat toga, gljivica gubi staničnu tekućinu i stoga postaje ranjivija. Svi ovi stanični procesi u konačnici uzrokuju smrt gljivične stanice.

Revolucionarna terapija hladnom plazmom s BAEHR PodoPlasma® u kombinaciji s dosljednim pridržavanjem terapije i strogim higijenskim mjerama ključ su uspjeha.

Svaki nožni prst je drugačiji: nokat u principu treba tretirati sve dok ne izraste potpuno zdrav nokat. U početku, nokte treba tretirati s BAEHR PodoPlasma® u dvije sesije tjedno tijekom prva dva tjedna. Tretman se tada može smanjiti na jednu sesiju tjedno.

Tehnički podaci:

Medicinski uređaj I. klase

Napajanje: na baterije, s induktivnom stanicom za punjenje.

Radni napon napajanja: 100 – 230 V / 50 – 60 Hz

Dimenzije: cca L 15 x 5,5 x 6 cm