Ampule Botox-like 10 x 5 ml

SKU: 4811k

BOTOX-LIKE polipeptid koncentrirane ampule za poboljšanje kože lica, smanjenje pojave bora i smanjenje kontrakcije mišića za glatku i pomlađenu kožu. Sadrži mimetički peptid zmijskog otrova sličnog učinka kao botoks i kompleks hijaluronske kiseline s prirodnim polisaharidima koji osiguravaju glatkoću i smanjuju pojavu ekspresijskih linija na licu.

CIJENA NA UPIT!!

Opis

Visoka koncentracija u ampulama za njegu lica koja nježno i postupno reproducira učinak botulinum toksina.Daje opušteni izgled lica bez utjecaja na Vaš osmijeh.

Polipeptid sličan BOTOKS-u :

-dugotrajan učinak sličan botoxu, spriječava starenje

-za mladu ali i zrelu kožu

-smanjuje površinske i duboke bore na čelu, sitne bore oko očiju te bore oko usana

-potiče sintezu hijaluronske kiseline

-poboljšava kolagenska vlakna

-povećava razinu proteoglikana . Proteoglikani su glikozilirani proteini odnosno glikoproteini koji hidratiziraju suhu kožu te ju održavaju glatkom i zategnutomSve su češći sastojak u proizvodima za njegu kože.

-Uz polipeptide sadrže i tripeptide koji su snažan sastojak koji povećava sintezu kolagena i lumikana, koji održava stabilnost vezivnog tkiva, kako bi se ojačala struktura i čvrstoća kože. Čine kožu debljom i pružaju joj svježiji izgled.

VAŽNO:Ampule se mogu koristiti u tretmanima dermapena, kao i ostalim kozmetičkim tretmanima ,no proizvod nije namjenjen za injektiranje injekcijom .

Pakiranje: 10 x 5ml

Proizvođač : KFS , Španjolska

Profesionalan proizvod tako da je za cijenu potrebno poslati upit.