Čistač zahrđalog alata BAEHR

SKU: 10003

19,90 

Čistač hrđe inox alata  spreman za upotrebu 1000 ml, Art.10003 baehr

Opis

Da li znate da čak i nehrđajući čelik može hrđati u određenim uvjetima,a to su naprimjer ukoliko na alatu ostanu ostaci vode ili dezinficijensa, te nakon toga alat stavite u sterilizator na vrući zrak ili ukoliko alat predugo stoji u agresivnoj tekućini za dezinfekciju.

Rješenje je Baehr čistač za instrumente koji je odmah spreman za upotrebu.Proizvod služi za uklanjanje hrđe i pasivizaciju (bolja otpornost na hrđu) na instrumentima izrađenima od nehrđajućeg čelika.

Primjena:.

Temeljito očistite kontaminirane i / ili zahrđale instrumente od nehrđajućeg čelika u ultrazvučnom čistaču za dezinfekciju i čišćenje instrumenata tj. ultrazvučnoj kupki i zatim četkajte mekom četkom. Isperite pod tekućom vodom. Zatim stavite instrumente u BAEHR otopinu za čišćenje i uklanjanje hrđe najmanje 10 minuta (po mogućnosti u ultrazvučnoj kupki, a zatim ih četkajte mekom četkom). Na kraju, dobro isperite destiliranom vodom i osušite. Poslije, dobro podmažite odgovarajućim uljem za njegu instrumenata(lubra). Trajanje čišćenja ovisi o stupnju onečišćenja / korozije.

baehr 1000ml beispiel1 10003

baehr 1000ml beispiel2 10003 2