Najam – Leasing opreme

Sve je više profesionalaca u kozmetici uvidjelo da mjesečnim iznajmljivanjem kozmetičkih uređaja gube novac kada im je aparat najpotrebniji.Mjesečno iznajmljivanje je velik trošak,a niste vlasnik uređaja.Leasing ili najam uređaja i opreme s otkupom u zadnjoj rati je daleko isplativija opcija,jer je uređaj ili oprema dostupna u salonu 24/7 i svih 365 dana u godini,te je na kraju otkupom jedne rate u vašem vlasništvu.Za potrebe salona i najmom putem leasinga opreme godinama surađujemo s Grenke leasingom.Jednostavna procedura uz odobrenje leasinga u roku od 2 sata.Leasing je jednostavan bez učešča i puno papirologije,te nisku kamatnu stopu.Od osiguranja leasinga dostatna je samo zadužnica koja se ovjerava kod bilježnika,te potpis ugovora ,a nakon isplate zadnje rate uređaj je vaš je u cijelosti.

Opis

Nabavka nove opreme velika je investicija,te stoga našim klijentima nudimo mogućnost leasinga.U suradnji s Grenke leasing partnerom,osiguravamo to kroz mjesečne otplate. Leasing tvrtka je zakonski vlasnik opreme tijekom vašeg razdoblja najma. Zakonsko vlasništvo prelazi na vas na kraju ugovora o najmu, tako da preuzimate puno vlasništvo na kraju isplate zadnje rate opreme.

Koje su prednosti leasinga:

Imate više financijskog prostora za disanje

Najveća prednost financijskog leasinga je ta što ne morate unaprijed isplatiti cijeli iznos opreme,a nema učešča.Umjesto toga, trošak rasporedite na dulje razdoblje. Na taj način imate financijski prostor za rast svog poslovanja.Nadalje oprma je uvijek kod vas i spremna za upotrebu,a rate najma su ujedno otplata, dok kod klasičnog najma mjesec za mjesec plaćate cijenu najma,a ako aparat vratite ne znate kakav ćete i dali ćete ga moći dobiti za drugo razdoblje.

Postupak i odobrenje

Postupak je jednostavan.Ukoliko poslujete putem tvrtke leasing će provjeriti vaše financije i odobriti ili odbaciti najam.U pravilu tvrtke ili obrti koji rade manje od 1 godine neće proći kod odobrenja.Ukoliko radite na obrt leasing će najvjerojatnije zatražiti potvrdu o stanju duga i promete.Postupak kreće izrade ponude za vas i slanje u Grenke leasing koji će provjeriti vašu sposobnost otplate.Ukoliko se odobri leasing izrađuje se ugovor i zadužnica što najmoprimac ovjerava ,a po dostavi u leasing, mi kao dobavljač isporučujemo opremu.Dalje plaćate najam leasingu do konačne otplate gdje se oprema amortizira.

Otplata leasinga

Otplata je mjesečna ili kvartalna bez predujma.Također možete zatražiti prijevremeni otkup opreme.Oprema vam pripada na kraju otplatnog roka.

Daljnje pogodnosti operativnog leasinga:

  • Nije potrebno osiguranje predmeta najma
  • Bez učešća
  • Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak,a ne kao obaveza.
  • Ne smanjuje likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke.
  • Nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora osim zadužnice vlasnika.

1.Pogledajte link međunarodne grupacije GRENKE leasinga i njihovu HR stranicu,a njih možete kontaktirati i direktno:

leasing link pogledajte OVDJE

Uređaje možete iznajmiti na 12 mjeseci,24,36 ili 60 zavisno od odobrenja,vaših mogućnosti i potreba,a za najam nam uputite e-mail ili poziv na neki od naših kontakt telefona ili mobitela.Sve ostalo mi odrađujemo za vas.

Kontakti za leasing i upite.dimitto@dimitto.hr, 0994979770 ili 01/6130620,7774746.

Više pojedinosti o uređajima u katalogu proizvoda “kozmetički uređaji i aparati”,a za ostalu opremu prema vašim potrebama na našoj web stranici.