Pedikerski motor s usisom VORTIX 3

SKU: VRX

1.526,00 

Pedikerski motor s usisom VORTIX 3,nove nove generacije 2020, talijanskog proizvođaća projektiran je i izrađen u skladu s direktivom 93/42 / EEZ o medicinskim uređajima, te time jamči kvalitetu i sigurnost.

Opis

Namijenjen za liječenje problema bolesti stopala ,te stručnu pedikuru no može se koristiti u manikuri i obradi gela ili acryla. Ima glatku kontrolu brzine do 40.000 u minuti ,te usis prašine. Elektronski zaslon omogućuje kontrolu intenziteta tretmana.U kompletu su dvvije filter vrećice.Ne sadrži bruseve koji se kupuju zasebno.

vrx pmt details 1

Prednost motora s usisom prašine koja nastaje tijekom rada je da se ona usisava pomoću turbine u usis i spremnik. Zahvaljujući tome osobi koja obavlja mnoge terapije dnevno neće udisati cijeli istrugani materijal. Štiti prije svega njihova pluća. Rad s usisom i filterom ima još jednu prednost, a to je da nema prašine koja kruži u prostoriji u kojoj se obavlja tretman. Na taj se način brušeni materijal ne polaže na namještaj i prostor,te se ne reproduciraju  virusi i bakterije koje nastanjuju kožu i nokte. U sažetku usisna turbina ne koristi samo zbog estetskih razloga, već i higijenskih i zdravstvenih.

Tehnički podaci: Turbina usisa: 500 W / 40.000 okr /min.Dimenzija:23x23x15 cm,Težina: 3,5 kg

Cijena za kreditna i ostala plaćanja 1.679,00 €

Cijena s uračunatim popustom za avansno plaćanje od 10% i porezom 1.526,00 €

certifikat motor

Primjer okvirnog izračuna Grenke leasinga:

1526,31 €