Sterilizator na vrući zrak BAEHR

SKU: 80671

910,00 

Sterilizator na vrući zrak BAEHR VENTO 75 je njemački uređaj koji u potpunosti zadovoljava potrebe sterilizacije vručim zrakom.

Opis

Pojam sterilizacija znači eliminaciju svih mikroba i bakterija iz tekućina i krutih predmeta, preciznije ubijanje ne samo vegetativnog oblika takvih organizama nego i njihove permanentne forme.Sukladno normi DIN 58947 suha sterilizacija se provodi na najmanje 180 oC.Efektivna sterilizacija znači ubijanje spora u efektivnom rangu A, B, C i D (prema definiciji Robert Koch Instituta). Dakle bakterije mogu biti uklonjene samo postupkom sterilizacije.

Uređaj zadovoljava sve sanitarne uvjete u medicinskim i dentalnim ustanovma ,te salonima medicinske pedikure.Uz autoclave jedini je siguran kod sanitarne inspekcije ministarstva zdravlja.

Baehr sterilizator na vrući zrak VENTO 75 s držačem i 2 uključene aluminijske ladice.

Specifikacije:Sterilizator med.klase B-DIN 58947 Certificiran MDC (medicine device certifikate) Cirkulacija vrućeg zraka od 180 ° C. 

– termostatski se može podešavati od 60 ° C do 180 ° C,

– Prihvat dvije aluminijske ladice s uključenom ručicom za uklanjanje ladica,

– kontrolna indikator lampica pokazivača grijanja i automatski timer,

– Idealno za inox instrumente naročito u medicinskoj pedikuri,zubnoj tehnici i medicini.

– Vanjska i unutarnja obrada inox materijal.

– Malih dimenzija ,te ne zauzima puno mjesta .

Važno: Prije stavljanja u sterilizator instrumente je potrebno oprati i dezinficirati. U sterilizator stavljate samo instrumente koji su se osušili.Raširite škarice i gledajte da se instrumenti ne dodiruju.

Suhi sterilizatori su efikasni na predmetima koji nisu organskog porijekla kao što su metali, staklo, porculan, te emajlirane posude od gline, drugim riječima instrumenti, igle, kanile i sl.

Samo predmeti koji mogu izdržati temperaturu do 220oC mogu se postaviti u suhi sterilizator.Čak i takvi materijali trebali bi imati deklaraciju ili popratni dopis proizvođača da podnose navedene temperature (naročito važno kod stakla). Kvalitetni – renomirani proizvođači uz svoje proizvode prilažu deklaraciju.

Deklaraciju proizvođača o sukladnsti MDC pogledajte OVDJE-pdf

MDC

 

Vanjske dimenzije 31×39,5x26cm, unutarnje dimenzije 19,5 x 29,5 x 7,4cm ,težina 12 kg, volumen 4,3 litara, snage 650 W, priključak struje 230 V / 50 Hz.

Redovna cijena i kreditna plaćanja bez popusta.

Cijena za avansno plaćanje s uključenim popustom od 10% i porezom: 910,00 eur