V Shape platinum

SKU: VSP

12.000,00 

NOVO ZA 2024 :V-Shape Platinum s visoko učinkovitom 5u1 tehnologijjom kompresijske mikrovibracije mehaničkim valjcima, RF, vakumom i infracrvenim laserom, savršeno rješenje za ugodan, neinvazivan tretman.

To je originalna svjetska sveobuhvatna platforma za sprječavanje starenja lica i upravljanje tijelom za širok raspon područja liječenja.

Opis

V SHAPE Platinum

Aparat vrhunske učinkovitosti i najbolje rješenje za oblikovanje tijela i njegu lica.

V-Shape Platinum nudi poboljšano iskustvo tretmana i za pacijente i za operatere.Napredni android smart  softver pojednostavljuje rad i smanjuje osjetljivost tehnike, dodatno poboljšavajući razinu udobnosti samog tretmana.Rezultat:je još pouzdaniji i učinkovitiji tretmani za svaki tretman lica ili tijela.Višenamjenski izbor ručica i nastavaka za oblikovanje tijela, smanjenje opsega, smanjenje celulita, zatezanje kože, podizanje lica i opuštanje tijela.

Jedinstvena 5 u 1 tehnologija s tehnologijom kompresijske mikrovibracije, mehaničkim valjcima, RF, vakuumom i infracrvenim laserom.Različiti promjenjivi dijelovi sondi u različitim veličinama za profile i probleme lica i tijela.

Korisničko sučelje i prilagođeni načini rada mogu odgovarati svim vrstama korisnika uz kraće vrijeme tretmana i manje sesija

Aparat koristi inovativnu kompresivnu mikrovibracijsku tehnologiju kako bi osjetila tijelo i proizvela prilagođeni tretman za toniranje, zatezanje i izglađivanje nesavršenosti.
Savršena kombinacija energije infracrvenog svjetla i mikrovibracijske masaže valjkom.
V-Shape Platinum tretman potiče protok krvi, oksigenaciju i staničnu obnovu. Val koji proizlazi iz vibracija ima 5 terapeutskih učinaka na tkivo kako bi pružio dobro zaokružen tretman. Uspostavlja normalno stanje tkiva i lokalnu cirkulaciju krvi.

Liječite više pacijenata u jednom danu uz 15-minutne seanse po pojedinim područjima, te dodajte više pacijenata u svoju ordinaciju ili salon uz izvrsne rezultate u samo 1-3 tretmana .

 

VIDEO aparata pogledajte OVDJE

  • ​Konturiranje tijela .
  • Smanjenje opsega tijela.
  • Uklanjanje celulita .
  • Zatezanje kože .
  • Podizanje lica
  • Opuštanje tijela

Redovna cijena za kredite i ostala plaćanja bez popusta 13.200,00 eur

Cijena za avansno plaćanje uz 10% popusta iznosi 12.000,00 eur.