Hyaluron+ 3u1-maska,serum i krema

SKU: 25272

33,50 

Njega lica u 3 koraka s maskom, serumom i kremom, višestruki učinak.

Opis

Troslojni pojačivač vlage koji se sastoji od hijaluronske flis maske , hijaluronskog dnevnog i noćnog seruma i hijaluronske dnevne i noćne kreme daje vašoj koži jedinstveni lifting efekt.

Visoko molekularna, niskomolekularna i liposomno inkapsulirana hijaluronska kiselina pruža vlagu i blistav, ujednačen ten. Ekstrakti zelenog čaja, kamilice, đurđevka i crne bazge bogati su antioksidansima. Aktivni sastojci promiču redovito obnavljanje kože i proizvode jedinstveni lifting efekt. Koža djeluje izrazito elastičnija i nahranjena. Ovaj trostruki ‘udarac’ svježine daje koži mlađi i svježiji izgled.
Jedinstvena revitalizirajuća kombinacija maske, seruma i kreme. Pruža vlagu koži do 24 sata. Učvršćujući i plumping efekti, linije i bore izgledaju zaglađeno.

Primjena:

Korak 1 maska: Odvojite natopljenu masku na perforiranoj liniji od koraka 2 i 3. Otvorite vrećicu na oznaci. Uklonite masku i rasklopite je. Stavite masku na lice, zategnite je i pritisnite. Ostavite da djeluje 15-20 minuta. Skinite masku i umasirajte ostatke aktivnog sastojka.

Korak 2 Serum: Otvorite vrećicu na oznaci i nanesite serum na lice.

Korak 3 Krema: Otvorite vrećicu na oznaci, a zatim nanesite kremu na lice.

Proizvođač:BAEHR,Njemačka

Pakiranje: 5 vrećica za 5 tretmana