Shockwave aparat KP-B pneumatic

SKU: KP-B

3.650,00 

Sve češće čujemo za pojam “udarni val” ili “Shockwave” kao recept za uspjeh u borbi protiv masnooće,celulita i nekih zdrastvenih problema. Što je u osnovi ova tehnologija,koja kao i većina aparata dolazi iz medicine.

Ovaj aparat koristi novi sustav  za ekstra korporalnu terapiju udarnim valom (ESWT). Koristi se za oporavak od sportskih ozljeda, rehabilitacijsku terapiju, ublažavanje kronične boli, smanjenje celulita i erektilnu disfunkciju.Pneumatski balistički ekstra korporalni udarni val pokreće kompresor. U usporedbi s elektromagnetskim udarnim valom, pneumatski balistički udarni val ima bolje rezultate uz veću brzinu i veću energiju .

Ovo je aparat s potpuno novim softwerom i dizajnom uz 10,4 inčni LCD zaslon osjetljiv na dodir .Dostupne su 3 vrste ESWT vršnih nastavaka: ravni, fokusni i radijalni.12 ESWT vrhova u 6 različitih veličina za različite dijelove tretmana.Snažna energija udara do 6 bara s većom brzinom do 21 Hz.

Opis

Udarni val je poznat u fizici i fizikalnoj terapiji.Stvara intezivnu energiju ,a doseže energiju brzine veće od zvuka.Najmoderniji i najčešći način rada je pneumatska glava koja nalikuje na pištolj ubrzan visokim brzinama pomoću komprimiranog zraka.Pneaumatika pogodi vrh glave stvarajući udarni val na pacijentovo tkivo.

Učinci udarnog vala u anti-celulit terapiji:

Na formiranje celulita posebno su osjetljive žene, zbog specifične strukture masnog tkiva s tankim pregradnim zidovima raspoređene okomito na površinu kože, a ne nagnuto, kako u muškaraca. Faktori odgovorni za promjene formacije kao lipodistrofije mogu uključivati, između ostalog, genetika, utrka, biološki, endokrini, kontracepcija, cirkulacijske bolesti,neadekvatna prehrana ili nedostatak vježbanja.

Metoda rada akustičnim valom donosi dugoročne učinke, a isto tako je potpuno sigurna, neinvazivana i bezbolna.Emitirani  val na koži uzrokuje labavljenje vezivnog tkiva što povećava čvrstoću kože,poboljšava cirkulaciju krvi u lokalnom tkivu,stimulira razgradnju masnih stanica, te uzrokuje da se smanji njihov volumen. Koža i vezivno tkivo postaju elastični,potiče se proizvodnja  kolagena, a time se celulita u obliku rupica na koži se smanjuje.

Biološki učinci koji nastaju pod utjecajem zvučnih valova na tkivo:

Poboljšanje lokalne mikrocirkulacije,jačanje vezivnog tkiva,povećanje limfe,smanjenje masnih stanica,ubrzanje metabolizma,poticanje proizvodnje kolagena i elastina,povećava protok krvi i hranjivih tvari u tkivo.
Najvažnija prednost korištenja akustičnih valova u anti-celulit terapije može uključivati ​​visoke učinkovitosti, dokazano je brojnim kliničkim studijama, neinvazivna, sigurno i bez anestezije, brza kliničko poboljšanje, nema nuspojava, a iznad svega, dugoročno terapeutski učinak za minimalno razdoblje od 6 mjeseci.

Shochwave aparat koristi pneumatski udarni val A generacije.Tlak se formira u ručici koja potiče potisnuti zrak na sondu aplikatora koja generira kontroliranu kinetičku energiju,a koja se replicira na kožu i potkožno tkivo.

Tehnički podaci: Napon AC 100V-230V,50Hz-60Hz,230VA.Frekvencija 1- 21 HZ,energija 1-6 bara,.Težina 28 kg. Shockwave terapija1

Shockwave terapija

Široko primijenjeno na različito meko tkivo:

Bol u ramenu, kalcificiran tendonitis,Radijalno ili ulnar humer epicondylitis-teniski lakat ,Trochanteric tendinitis–kuk ili koljeno.Bol u struku ili pygalgia(stražnjica).Patelarni tendinitis-ozljede tetive koja povezuje čašicu (čašica) s potkoljenicom),tibialni stres sindrom-potkoljenična kost,Ahilodinija-ahilova tetiva,Plantar fascitis-bol u peti i najvažnije za kozmetičare smanjenje masnoća i celulita.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.