Aparat B equipment kozmetički stup

SKU: 3021

1.490,00 

Kozmetički stup modernog dizajna – B-equipment.

Opis

Standardno uz stup i kolica sadrži modus za povezivost 6 aparata po izboru (aparati se kupuju posebno po izboru). Uz kolica za aparate, opremljen je LED lupom 5X povećanjem i led svjetlom (1005T), najboljim u seriji ozonskim vapozonom (F-300DT) i aparatom za grijanje i sterilizaciju ručnika (T-01). Cijena tako opremljenog B stupa je 9.900,00 kn. Na njega po želji kombinirate aparate koje želite da stup sadržava. Aparate i cijene pogledajte u nastavku i opisu B equipment aparata.

Stup prima do 6 uređaja iz B-serije opreme, koji mogu raditi i samostalno, s 9 različitih funkcija koje možete kombinirati i sami složiti svoj sustav koji je potreban svakom profesionalcu. Platforma stupa je na 4-kotača koji olakšavavaju mobilnost jedinice. Namijenjen za ljepotu i estetiku u beauty centrima. Aparati koje možemo kombinirati: Skin Scrubber, Ultrasound, Galvanic, High Frequency, Rotary Brush, Vacum & Spray, B-Equipment cold & Hot Hammer, Microdermabrasion, b-magic gloves.

Cijene i karakteristike pojedinog aparata pogledajte pod kozmetički aparati B-equipment. Ukupno 9 aparata koje uz B-kozmetički stup možete kombinirati.

Cijena uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

Cijena za kreditna plaćanja bez popusta.