4D TEC Laser portable

SKU: AD360

11.280,00 

4D SERON TECLASER PORTABLE je uređaj za 2023 godinu.To je potpuno novi portable tip lasera na svijetskom tržištu sa 4 laserske valne dužine i sve tipove kože.

Opis

4D SERON TECLASER PORTABLE je potpuno novi portable tip lasera na svijetskom tržištu sa 4 laserske valne dužine i sve tipove kože.Odabirom jedne od 4 valne dužine za svaku pojedinu boju možemo jednako tretirati svijetlu i tamnu dlaku,te boju kože.Velika većina lasera koristi jednu valnu dužinu 808 koju inače zovemo zlatna sredina,no oni ne mogu biti toliko učinkoviti kod valnih dužina koje su potrebne kod tamnijih i svijetlijih dlačica.Prošlogodišnji laseri koriste 3 valne dužine,no ovaj novi tip lasera koristi čak 4 tipa valnih dužina za sve tipove dlaka i to 755-808-940 i 1064 nm.Ovaj sustav za uklanjanje dlaka radi na teoriji selektivne apsorpcije svjetla, zagrijavanje oko vlasi dlake i korjena dlake za uništavanje folikule ,te kisika oko folikule,čime se dobiva svrha trajnog uklanjanja dlačica.

S diodnim laserom mogu se tretirati odjednom veće površine. Laserski tretman obično je četiri puta brži od tradicionalne IPL tehnologije.Lasersko uklanjanje dlačica je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu.Aparat ima integrirano hlađenje kože tijekom tretmana,što uvelike smanjuje bilo kakvu “bol” ili nelagodu koju bi osjetio klijent.Laser ima bolji prodor u korjen i učinkovito oštećenje folikule dlake.Sa samo nekoliko tretmana klijenti vide rezultate koji će trajati godinama ili trajno. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija,što čini okolnu epidermu manje pogođenom. Nadražaj kože poput crvenila i otekline rijetko se događa nakon laserskog tretmana za uklanjanje dlaka.

Zašto 4 valne dužine lasera i koji su benifiti:

755nm cilja na izbočinu folikula dlake ,a posebno je učinkovit za površinskei  dlake na područjima kao što su obrve i gornja usna.

808nm nudi duboko prodiranje u folikul dlake s visokom prosječnom snagom,visokom stopom ponavljanja i velika točkom od 2 cm za brz tretman.Ima umjerenu razinu apsorpcije melanina što ga čini sigurnim za tamnije tipove kože.

940nm koagulira mikro žile oko folikula dlake,odsijecajući im dotok hranjive tvari za opskrbu folikula dlake, oštro smanjujući moć regeneracije dlake,te potpuno inhibira regeneraciju iste.

1064nm nudi najdublji prodor u folikulu dlake, omogućujući mu ciljanje i tretiranje duboko usađene dlake na područjima kao što su vlasište, pazusi i stidna područja.

4D Teclaser portable

Portable 2

Princip rada diodnog lasera za uklanjanje dlaka : 

Epilacija diodnim laserom trenutno je najpoznatija metoda trajnog uklanjanja dlačica. Diodni laser najnaprednija je i specijalizirana kozmetička oprema za učinkovite tretmane epilacije.

Svjetlost koju stvara laserski emiter uređaja apsorbira melanin koji se nalazi u folikuli dlake, zbog čega je struktura folikula dlake narušena. Zatim, kao rezultat prirodnih fizioloških procesa, dlake nestaju.

Najbolje rezultate epilacije postižu pacijenti svijetle kože i tamnih dlaka. Što je koža svjetlija, a dlačice tamnije i deblje, lasersko uklanjanje dlačica je sigurnije, bez rizika od komplikacija, nego u slučaju tamnije kože. Zahvat diodnim laserom potpuno je siguran i ne zahtijeva od klijenta nikakav period oporavka.

SERON 4D TEC LASER najnoviji 2023 uređaj protuteža je najskupljim diodnim laserima na tržištu.Ovo je portable verzija tj. stolni aparat .Boja crna ili bijela.

Ima najboljie parametre na tržištu: stvara vrlo veliku snagu ,ima moderan sustav hlađenja glave,te funkciju  s 4 valne dužine za sve vrste boje kože i laserski emiter s životnim vijekom od 30 milijuna impulsa.Ako tražite učinkovit laser uz isplativo ulaganje, 4D TEC LASER® portable će biti savršeno rješenje za vas.

CE TUV FDA