Jordi smooth diodni laser

Najniža cijena: 11.000,00 €

11.500,00 

Jordi smooth najnoviji je talijanski diodni uređaj dizajniran za sve tipove kože. Odabirom jedne valne dužine za svaku pojedinu boju možemo jednako tretirati svijetlu i tamnu dlaku.Uređaj koristi najnoviji android operativni sustav povezan s wi-fi tehnologijom,te možemo bilježiti ime i stanje svakog pojedinog kupca .Ručica lasera također ima ekran veličine 5,5 incha,te 4 promjenjiva nastavka ručice svih veličina ,tako da možemo tretirati sve dijelove lica i tijela od najmanjih pa do največih i cijelog tijela. Proizvođač nudi akcijsku cijenu u promociji ovog modela do 15.05.2024, koji je na akciji povoljniji čak 1.000,00 €.

Opis

Pogledajte VIDEO

S diodnim laserom mogu se tretirati odjednom veće površine. Laserski tretman obično je četiri puta brži od tradicionalne IPL tehnologije.Lasersko uklanjanje dlačica je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu.Aparat ima integrirano hlađenje kože tijekom tretmana,što uvelike smanjuje bilo kakvu “bol” ili nelagodu koju bi osjetio klijent.Laser ima bolji prodor u korjen i učinkovito oštećenje folikule dlake.Sa samo nekoliko tretmana klijenti vide rezultate koji će trajati godinama ili trajno. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija,što čini okolnu epidermu manje pogođenom. Nadražaj kože poput crvenila i otekline rijetko se događa nakon laserskog tretmana za uklanjanje dlaka.

Princip rada diodnog lasera za uklanjanje dlaka : 

Epilacija diodnim laserom trenutno je najpoznatija metoda trajnog uklanjanja dlačica. Diodni laser najnaprednija je i specijalizirana kozmetička oprema za učinkovite tretmane epilacije.

Svjetlost koju stvara laserski emiter uređaja apsorbira melanin koji se nalazi u folikuli dlake, zbog čega je struktura folikula dlake narušena. Zatim kao rezultat prirodnog fiziološkog procesa,korjen i dlake nestaju.

Najbolje rezultate epilacije postižu pacijenti svijetle kože i tamnih dlaka. Što je koža svjetlija, a dlačice tamnije i deblje, lasersko uklanjanje dlačica je sigurnije, bez rizika od komplikacija, nego u slučaju tamnije kože. Zahvat diodnim laserom potpuno je siguran i ne zahtijeva od klijenta nikakav period oporavka.

Zašto 4 valne dužine lasera i koji su benifiti:

755nm cilja na izbočinu folikula dlake ,a posebno je učinkovit za površinskei  dlake na područjima kao što su obrve i gornja usna.

808nm nudi duboko prodiranje u folikul dlake s visokom prosječnom snagom,visokom stopom ponavljanja i velika točkom od 2 cm za brz tretman.Ima umjerenu razinu apsorpcije melanina što ga čini sigurnim za tamnije tipove kože.

940nm koagulira mikro žile oko folikula dlake,odsijecajući im dotok hranjive tvari za opskrbu folikula dlake, oštro smanjujući moć regeneracije dlake,te potpuno inhibira regeneraciju iste.