Anticelulitno ulje Guarana slim 950ml

SKU: 33618

23,20 

Guarana slim anticelulitno ulje za masažu.

Opis
GUARANA SLIM je aromatična anticelulitna linija sa zadivljujućim mirisom sočnog tropskog voća. Preporuča se osobama s problemom celulita i prekomjerne količine masnog tkiva, koje žele poboljšati svoju figuru te povećati čvrstoću i elastičnost kože. Pomno odabrani aktivni sastojci ubrzavaju lipolizu i mikrocirkulaciju kože, potičući uklanjanje toksina iz tijela.
Namjena: masaža tijela, anticelulitni tretman, za osobe s viškom masnog tkiva, kožu kojoj je potrebno čišćenje od toksina.
UČINCI: intenzivna regeneracija, zaglađivanje, poboljšanje čvrstoće i elastičnosti kože, jačanje epidermisa, ublažavanje iritacija, vraćanje mekoće i glatkoće.
Aktivni sastojciL-CARNITIN – dobro poznati sastojak s anticelulitnim svojstvima. Povećava stanični metabolizam, spriječavajući rast adipocita. Neophodan je za pravilan metabolizam lipida, uzrokujući transformaciju masnih kiselina u energiju.

EKSTRAKT GUARANE – ekstrakt iz biljke poznate po svojim energizirajućim svojstvima i svojstvima koja stimuliraju metabolizam, što rezultira visoki udio guarane i alkaloida, teobromina i teofilina, adenina, terpena, tanina, škroba, masti, flavonoida i saponina koji imaju sinergistički učinak u odnosu na kofein. Ovi sastojci guarani daju termogena svojstva, što dovodi do stimulacije lipolize, uzrokujući razgradnju masti do produkata koji se metaboliziraju u tkivu. Guarana spriječava lipogenezu, odnosno proces ponovnog nakupljanja masti u adipocitima.

EKSTRAKT ĐUMBIRA – potiče cirkulaciju, ubrzava izbacivanje toksina, pomaže u borbi protiv celulita.