CELLULAR EXPRESSION C Vitamin+Hyaluron 50 ml

SKU: 8007

Krema sa jakim antioksidativnim svojstvima, koji popravljaju i daju koži sjaj i blistavost istodobno se boreći protiv učinaka starenja. Vitamin C duboko njeguje kožu i nadopunjuje hidratantni i revitalizirajući učinak hijaluronskom kiselinom. Koža postaje sjajnija, zaglađenija i čvršća za stvaranje blistavog tena.Neutralizira slobodne radikale.

CIJENA NA UPIT!!

Opis

Njeguje kožu i potiče proizvodnju kolagena i elastina.

Sadrži prirodne antioksidanse koji popravljaju i daju koži blistavost i sjaj, istodobno se boreći protiv učinaka starenja. Vitamin C duboko njeguje kožu i nadopunjuje hidratantni i revitalizirajući učinak hijaluronskom kiselinom. Ostavlja kožu sjajnom, podatnom i čvrstom kako bi stvorila blistav ten.

  • Vrlo jaki osvjetljivač kože
  • Dubinski vlaži, omekšava i podiže kožu
  • Pojačava toniranje i elastičnost kože
  • Ubrzava regeneraciju stanica
  • Suzbija slobodne radikale koji uzrokuju starenje kože
  • Postupno briše manje pigmentacijske nedostatke

 

Aktivni sastojci:

VITAMIN C– snažan je antioksidans koji prirodno popravlja i osvjetljava kožu.Njegovo djelovanje protiv slobodnih radikala idealno je za borbu protiv prvih znakova starenja, onečišćenja i negativnih učinaka sunca.

EKSTRAKT BOSWELLIA SERRATA– Biljka porijeklom iz Indije poznata od davnina koja djeluje protuupalno i djeluje umirujuće i opuštajuće na kožu.

HIJALURONSKA KISELINA- Vrlo jako obnavljanje vlakana koja podupiru kožna tkiva. Zahvaljujući svojoj sposobnosti zadržavanja vode, u postotku jednakom tisuću puta većoj od njegove molekularne težine, ima izvrsnu sposobnost vlaženja.

AFRIČKA BREZA– Sprječava oksidativni stres u borbi protiv starenja i omekšava bore. Favorizira apsorpciju vitamina C i potiče sintezu kolagena.