BIORELAX LIFTING COMPLEX-ampule 10 x 3 ml

SKU: 6003

Kompleks ampula za lifting Biorelax,španjolskog brenda MAYSTAR.

CIJENA NA UPIT!

Opis

Nemasni serum koji sadrži dozu visoko koncentriranih aktivnih sastojaka. Osjetite snagu cjelovitog lifting proizvoda koji regenerira kožu i štiti je od starenja stanica. Odmah nakon prve primjena, i s dugotrajnim učinkom, njegovi aktivni sastojci najnovije generacije podižu i smanjuju bore i linije izražavanja kako bi koža postala čvršća, mlađeg izgleda i sjajnija. Ima snažan učinak liftinga kože.

Benefiti Biorelax lifting complexa

• Brzi učinak liftinga

• Vlaži, zaglađuje i učvršćuje kožu lica

• Smanjuje i podiže bore

• Omekšava linije nastale ekspresijom lica

• Suzbija starenje kože

• Štiti DNA stanica kože

Aktivni sastojci:

VIPER TRIPEPTIDE  Sintetički tripeptid koji oponaša učinak snažnog proteina neuromaskularnog blokatora koji se nalazi u otrovu poskoka, opuštajući bore i podiže kožu kako bi ostala predivno glatka.

MAYSTAR BIOSLIM  Sinergetska mješavina najnovije generacije peptida koji u kombinaciji s drugim mikro drenirajućim aktivnim sastojcima, pomaže eliminirati nakupljenu tekućinu i tjelesnu masnoću. Na temelju bioaktivnih sastojaka, ova patentirana tehnologija smanjuje podbradak i oblikuje konture lica.

HIJALURONSKA KISELINA – Učinkovito obnavlja vlakna koja održavaju tkiva kože. Sposobnost zadržavanja tisuću puta više vlage od svoje molekularna masa, čini ga izvanrednim sredstvo za hidrataciju.

ORYZA SATIVA – Botanički ekstrakt bogat peptidima koji stimuliraju SIRT proteine (sirtuini) u staničnoj DNA.Potiče popravljanje i zaštitu kože. Povećava dugovječnost stanica.

Proizvod je namjenjen profesionalnoj upotrebi.

Cjenik proizvoda MAYSTAR COSMETICA zatražite na mail.