BIORELAX LIFTING MASKA 150ml

SKU: 16004

SYNERGY LIFT Biorelax lifting maska 150ml.

CIJENA NA UPIT!!

Opis

Synergy lift najnaprednija je inovacija tvrtke Maystar Cosmetic, kako bi se spriječilo prerano starenje kože. Zasnovano na ‘Cosmetogenomics’, novom trendu koji se odnosi na duboko poznavanje biokemijskih mehanizama koji djeluju u funkcijama ključnih stanica.

Njegova inovativna formula postiže neizbježne rezultate: jača otpor kože protiv starenja, vraćajući čvrstoću licu i vratu povećavajući život stanica kože. Popravlja i štiti DNK, pojačava vlaženje na koži i epidermalnoj razini, transformirajući ovo liječenje u ‘formulu nove mladosti’.

Lifting maska nakon koje koža lica ima odmah vidljiv i dugotrajan lifting kože. Daje koži prirodan sjaj, njeguje, zaglađuje i drenira potkožno tkivo.

Već kod prvog nanošenja, s dugotrajnim učinkom, njegovi aktivni principi najnovije generacije podižu i smanjuju bore i linije izražavanja kako bi koža postala čvršća, mlađeg izgleda i sjajnija.

Trenutni učinak dizanja

-Vlaži, zaglađuje i učvršćuje kožu lica

-Smanjuje i podiže bore

-Suzbija starenje kože

-Štiti DNA stanice kože

Maska je kremaste teksture,obogaćena željezom i kalcijem. Njeguje i pojačava učinke ostalih proizvoda iz linje Synergy Lift.

Aktivni sastojci:

VIPER TRIPEPTIDE– Sintetički tripeptid koji oponaša učinak snažnog proteina neuromaskularnog blokatora koji se nalazi u otrovu poskoka, opuštajući bore i podiže kožu kako bi ostala predivno glatka.

MAYSTAR BIOSLIM– Sinergetska mješavina najnovije generacije peptida koji u kombinaciji s drugim mikro drenirajućim aktivnim sastojcima, pomaže eliminirati nakupljenu tekućinu i tjelesnu masnoću. Na temelju bioaktivnih sastojaka, ova patentirana tehnologija smanjuje podbradak i oblikuje konture lica.

HIJALURONSKA KISELINA-Učinkovito obnavlja vlakna koja održavaju tkiva kože. Sposobnost zadržavanja tisuću puta više vlage od svoje molekularna masa, čini ga izvanrednim sredstvo za hidrataciju.

ORYZA SATIVA– Botanički ekstrakt bogat peptidima koji stimuliraju SIRT proteine (sirtuini) u staničnoj DNA.Potiče popravljanje i zaštitu kože. Povećava dugovječnost stanica.

Maska se nanosi kistom na očišćenu i navlaženu kožu lica,vrata i dekoltea. Prekriti lice gazom ili jednokratnom kozmetičkom maskom i održavati masku vlažnom,ne dopustiti da se maska osuši. Nakon 15-tak minuta ukloniti masku mokrim spužvicama ili blazinicama.

Proizvod je namjenjen profesionalnoj upotrebi.

Cjenik proizvoda MAYSTAR COSMETICA zatražite na mail.