Booster serum Skin – lightening AHA’s 50 ml

SKU: 6025

MAYSTAR SKINCARE, ESSENTIAL  Španjolska

Salonski tretman za posvjetljavanje kože. Sadrži visoku koncentraciju Kojic kiseline koja pomaže u blokiranju proizvodnje melanina,inhibira djelovanje L-tirozinaze i smanjuju pojavu melaninskih mrlja. Njegovi prirodni ekstrakti sadrže antioksidativna i posvjetljujuća svojstva, kombinirajte s vitaminom C kako bi koža postala čvrsta, sjajna i ravnomjerno zategnuta.

CIJENA NA UPIT!

Opis

Aktivni sastojci:

Ekstrakt limuna: anti-age učinak vitamina C, stvara kolagen snaga i kapacitet za pojačavanje sjaja kože čine je jednom od antioksidanta koji se najviše koriste u kozmetici za lice.

Ananas sativus: posjeduje antioksidativna svojstva i sadrži biomelin (proteolitički enzim), saharide, AHA i vitamin C,ljušti i održava vlažnost kože.

Ekstrakt Vitis vinífera: sadrži visok udio flavonoida i bori se protiv prvih znakova starenja kože, sadrži i tvari koje djeluju kao učinkovit tonik i posjeduje snažno protuupalno sredstvo .

Ekstrakt citrusa unshiu: ekstrakt voća koji inhibira proizvodnju melanina i smanjuje njegovu razinu.

Kojic kiselina: spoj koji se široko koristi u kozmetici za lice zbog svog učinka na sintezu melanina. Također blokira prijenos L-tirozinaze.

Vitamin C: posjeduje antioksidativna i posvjetljujuća svojstva.

Za cijene poslati upit mailom.