Vrati se na artikle
Kozmetički aparat Fat Knife
Kozmetički aparat Fat Knife Original price was: 9.000,00 €.Current price is: 7.830,00 €.

Kozmetički aparat Collars TWO

SKU: AS 88

2.640,00 

Aparat Collars TWO druga je verzija aparata collars sa različitim sondama.Namjenjen za njegu i oblikovanje tijela ,redukciju masnoće,te lica,vrata i dekoltea.

Opis

Kavitacija-lipoliza-uklanjanje masnoća:

Ultrazvučni val glave proizvodi val od 40000 HZ koji se emitira pod kožu i omogućuje vibriranje masnih stanica na maksimalnoj brzini.To će proizvesti brojne vakumske zračne džepove iznutra i izvana u masnim stanicama, što utječe na masne na pucanje i dezintegraciju triglicerida u glicerol i slobodne masne kiseline. Zatim radiofekvencijske valove na frekvenciji od 1 MHz koristi da se glicerol i slobodne masne kiseline izluče kroz hepatoenteralnu cirkulaciju. Konačno, vakum RF i energija elektroda služe za pozicioniranje i stezanje masti. U fizici, to je poznato kao “kavitacija“.Ove eksplozije unutar i izvan stanica dovode do pojačanog molekularnog gibanja i višu razinu energije, a to će na kraju dovesti do smanjenja masti i time postići gubitka težine.

Stanje masnoće

Vakum + Radiofrekvencija za tijelo koristimo u svrhu oblikovanja./

Vakum + RF potiče metabolizam tkiva, smanjujući celulit i masnoću u različitim dubinama.Prolazi kroz najdublje receptore u 3 cm debljine kože,te brzo širenje i zagrijavanje stanične stijenke koja prelazi u elastično stanje uz istovremeno izgaranje i potrošnju masnih kiselina. Na taj način se brzo smanjuje veličina granula tvrdokornog celulita.

Lipo laser 

Lipolaser se također dosta često nalazi pod nazivom “hladni laser” i izuzetno je zastupljen u kozmetičkim salonima. Svoju popularnost duguje ne samo svojoj učinkovitosti, već i jamstvu sigurnosti i bezbolnosti, jer je postupak neinvazivan .To znači da pri smanjenju tjelesne masnoće ne dolazi do oštećenja živaca, krvnih žila i kože. Lipolaser je uređaj koji emitira svjetlosne zrake duljine 650 nm.Svjetlost prolazi kroz kožu i dolazi do masnih stanica. Ovaj proces razgrađuje trigliceride u glicerol i slobodne masne kiseline. Zbog male veličine lako dospijevaju u limfni sustav,gdje se metaboliziraju. Nakon toga, sasvim se prirodno izlučuju iz tijela.

Tretman lipolaserom odličan je način za riješenje masnog tkiva i celulita. Zbog toga se prvenstveno preporuča osobama koje imaju prekomjernu tjelesnu težinu ili su pretile. Naravno, u spektakularnim učincima hladnog lasera mogu uživati ​​svi koji žele podržati svoj proces mršavljenja i nastoje razviti vitku i skladnu figuru.

Četveropolarna RF koristi se za eliminaciju bora,zatezanje i lifting lica.

RF glava kapacitivne sprege elektroda koristi se za prijenos radio-valova energije i stvaraju električnog polja za ulazak u potkožno tkivo kroz površinu kože. Visokom frekvencijom 450 khz, ovo električno polje mijenja polaritet 450.000 puta u sekundi.Električne čestice kože stvaraju prirodni električni otpor u potkožnom tkivu gdje se stvara toplinska energija što uzrokuje stvaranje novog kolagena. Nakon tretmana klijent može odmah osjetiti zatezanje kože i efekte kao što su smanjenje bora i čvršča koža. Kada se kolagen proizvodi kontinuirano, debljina i gustoća kože papilarnog dermisa može se povećati što uzrokuje uklanjanje bora, uklanjanje ožiljaka, vračanje elastičnosti kože i sjaj .Osim toga, kada se odvoji kora s gustim rožnatim slojem koja je bez elastičnosti u području s borama, okolna koža će se također obnovlti.Učvršćuje i podiže kožu i oblikuje lice ,aktivira stanice, potiče metabolizam tako da se dobiva više kolagena i elastičnih vlakna za poboljšanje kože lica.

Velika šesteropolarna RF sonda

Zateže kožu i primjenjuje se isključivo na tijelu zbog svoje velike snage.

Tripolarna mala RF elektroda za lice i oči .
Tripolarni lifting lica je ne-kirurška, neinvazivna  tehnika koja sigurno i učinkovito poboljšava zdravlje i izgled kože. Tripolarni lifting lica koristi tehnologije razvijene u medicinskim i fizikalnim terapijama polja za aktiviranje kože i prirodnnih kemijkih spojeva koji su odgovorni za zdravlje i vitalnost. Tripolarni lifting lica daje zadovoljavajuće estetske rezultate uz manje rizika od nuspojava u usporedbi s tradicionalnim face liftingom. Postupak podizanja i revitalizacije lica dokazano je siguran i učinkovit, pružajući trenutne rezultate .Koristi se kod uklanjanja bora i zatezanja kože, suženih pora, protiv crnih očnih duplji i krugova oko očiju, borica oko očiju, uklanjanje žute kože, uklanjanje edema, uklanjanje toksina lica, podizanje lica, ubrzava lučenje,uklanjanje bora vrata ,zatezanje i izbjeljivanje kože.

Cijena s porezom i uključenim popustom od 10% za avansnu uplatu 2.640,00 €.

Kreditna plaćanja bez popusta: 2.906,00 €

Krediti putem Pbz VISA Premium ili Diners do 24 rata,te najam i otkup putem grenke leasinga.