Kozmetički aparat 3D sculpting

SKU: AS81

3.440,00 

Ultrazvučni val glave proizvodi val od 40000 HZ koji se emitira pod kožu i omogućuje vibriranje masnih stanica na maksimalnoj brzini.

Opis

To će proizvesti brojne vakumske zračne džepove iznutra i izvana u masnim stanicama, što utječe na masne na pucanje i dezintegraciju triglicerida u glicerol i slobodne masne kiseline. Zatim radiofekvencijske valove na frekvenciji od 1 MHz koristi da se glicerol i slobodne masne kiseline izluče kroz hepatoenteralnu cirkulaciju. Konačno, vakum RF i energija elektroda služe za pozicioniranje i stezanje masti. U fizici, to je poznato kao “kavitacija“.Ove eksplozije unutar i izvan stanica dovode do pojačanog molekularnog gibanja i višu razinu energije, a to će na kraju dovesti do smanjenja masti i time postići gubitka težine.

Stanje masnoće

Vakum + Radiofrekvencija za tijelo koristimo u svrhu oblikovanja./3 sonde/

Vakum + RF potiče metabolizam tkiva, smanjujući celulit i masnoću u različitim dubinama.Prolazi kroz najdublje receptore u 3 cm debljine kože,te brzo širenje i zagrijavanje stanične stijenke koja prelazi u elastično stanje uz istovremeno izgaranje i potrošnju masnih kiselina. Na taj način se brzo smanjuje veličina granula tvrdokornog celulita uz stvaranje novog kolagena.Sonde su različite veličine zavisno od toga koje se područje tretira.

Biološka sonda

Poboljšava stanje kože i celulit,te provodi mršavljenje biološkim valom koji generira ova biološka sonda.Ona učinkovito koristi različite frekvencijske impulse i toplinu koji stimuliraju tjelesne masti pod interakcijom različitih fizikalnih elektrona na način da troše toplinu i masnoće, kako bi se postigla učinkovitost tijela.Biološki val generiran sondom aparata također stimulira odgovarajuće akupunkturne točke tijela.

Magnetska sonda

Vibraciona masažna glava stvara magnetsko polje, vibracije i toplinu pri radu.Pomaže kod vrtoglavica, glavobolja, kroničnog umora, nesanica, boli u lumbalnom području,te kod drugih simptoma. Magnetsko polje ima umirujući učinak i djeluje na poboljšanje općeg stanja klijenta. Magnetski impuls može zagrijati točno ispod epidermisa i dermisa,te čak i potkožnog masnog tkiva, što rezultira neposrednom kontrakcijom i dugotrajnom regeneracijom kolagena, povećavajući elastičnost kože.Muškarci mogu detoksirati želudac i pivski trbuh,a tretman je učinkovit u postizanju zdravlje trbušne šupljine.Također će uz zdrastveni učinak poboljšati stanje kože.

Cijena s porezom i uključenim popustom od 10% za avansnu uplatu 3.440,00 €.

Kreditna plaćanja bez popusta: 3.784,00 €

Krediti putem Pbz VISA Premium ili Diners do 24 rata,te najam i otkup putem grenke leasinga.