Kozmetički aparat Fat Knife
Kozmetički aparat Fat Knife Original price was: 9.000,00 €.Current price is: 7.830,00 €.
Vrati se na artikle

Kozmetički aparat Focus

SKU: F612

1.725,00 

Aparat Fat knife integriran je s dvije terapijske sonde tehnologije paralelnog ultrazvuka i RF-a,te napredne tehnologije hlađenja,što je savršena vrhunska svjetska tehnologija na tom području ljepote.

Opis

Teorija rada i sadržaj aparata:

Multifunkcionalan aparat za mršavljenje,zatezanje i lifting,te unos aktivnih tvari pod kožu.

Vakum i RF koristimo u svrhu oblikovanja.

Vakum + RF potiče metabolizam tkiva, smanjujući celulit koji čine masnoću u različitim dubinama, a prolazi kroz najdublje receptore u 3 cm debljine kože uz brzo širenje i zagrijavanje stanične stijenke koja prelazi u elastično stanje uz istovremeno izgaranje i potrošnju masnih kiselina,a na taj način će se brzo smanjuje veličina granula tvrdokornog celulita.

Bipolarna i tripolarna RF koristi se za eliminaciju bora,zatezanje i lifting lica.

RF glava kapacitivne sprege elektroda koristi se za prijenos radio-valova energije i stvaraju električnog polja za ulazak u potkožno tkivo kroz površinu kože. Visokom frekvencijom 450 khz, ovo električno polje mijenja polaritet 450.000 puta u sekundi.Električne čestice kože stvaraju prirodni električni otpor u potkožnom tkivu gdje se stvara toplinska energija što uzrokuje stvaranje novog kolagena. Nakon tretmana klijent može odmah osjetiti zatezanje kože i efekte kao što su smanjenje bora i čvršča koža. Kada se kolagen proizvodi kontinuirano, debljina i gustoća kože papilarnog dermisa može se povećati što uzrokuje uklanjanje bora, uklanjanje ožiljaka, vračanje elastičnosti kože i sjaj .Osim toga, kada se odvoji kora bez elastičnosti s gustim rožnatim slojem u području s borama, okolna koža će biti također obnovljena.

Tripolarna mala RF sonda za oči i četveropolarna za lice
Tripolarni lifting lica je ne-kirurška, neinvazivna  tehnika koja sigurno i učinkovito poboljšava zdravlje i izgled kože. Tripolarni lifting lica koristi tehnologije razvijene u medicinskim i fizikalnim terapijama polja za aktiviranje kože i prirodnnih kemijkih spojeva koji su odgovorni za zdravlje i vitalnost. Tripolarni lifting lica daje zadovoljavajuće estetske rezultate uz manje rizika od nuspojava u usporedbi s tradicionalnim face liftingom. Postupak podizanja i revitalizacije lica četveropolarnom RF eneergijom dokazano je siguran i učinkovit, pružajući trenutne rezultate .Koristi se kod uklanjanja bora i zatezanja kože, suženih pora, protiv crnih očnih duplji i krugova oko očiju, borica oko očiju, uklanjanje žute kože, uklanjanje edema, uklanjanje toksina lica, podizanje lica, ubrzati lučenje, njega vrata, uklanjanje bora vrata , zatezanje i izbjeljivanje kože.

Velika šesteropolarna RF sonda

Zateže kožu i primjenjuje se isključivo na tijelu zbog svoje snage.

Hladna i vruća sonda

Hladna zatvara pore,zateže lice,uklanja crvenilo,vruća sonda ubrzava cirkulaciju krvi i potiče metabolizam.

Ultrazvuk 40 khz

Ultrazvučna glava kavitacije proizvodi val od 40 KHZ koji se emitira pod kožu i omogućuje vibriranje masnih stanica na maksimalnoj brzini.To proizvodi brojne vakumske zračne džepove iznutra i izvana u masnim stanicama, što utječe na pucanje masnih stanica i dezintegraciju triglicerida u glicerol i slobodne masne kiseline,tako da se glicerol i slobodne masne kiseline izluče kroz hepatoenteralnu cirkulaciju.U fizici je taj postupak poznat kao “kavitacija“.Ove eksplozije unutar i izvan stanica dovode do pojačanog molekularnog gibanja i višu razinu energije, a to će na kraju dovesti do smanjenja masti i time postići učinak gubitka težine.

Mikro struje s fototerapijom

pomažu kod bolje absorpcije preparata po kožu,a fotonsko svijetlo sastoji se od 5 tipova svjetla različitih valnih dužina. Najpoznatija svjetlost koja se koristi u beauty tretmanima je RED crveno svjetlo poznato po svojoj sposobnosti da stimulira proizvodnju kolagena i aktivnost fibroblasta,te time učinke obnavljanja protiv starenja. Tu je i zeleno sjajno umirujuće svjetlo ili plava svjetlost za koju se zna da se bori protiv bakterija, a izvrsno je za akne. LED je izvrstan kada se koristi sam ili kada se udruži s drugim tretmanima.

Redovna cijena za kreditna i ostala plaćanja: 1.897,94 € 

Cijena od 1725,40 € uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

 

Primjer okvirnog izračuna Grenke leasinga:

1725,40