Elektro stimulacija digital F-350

SKU: f-350

1.550,00 

Oprema Španjolske tvrtke Weelko koja putem elektroda olakšava mršavljenje i toniranje mišića s 10 izlaznih kanala i samoljepljivih elektroda,te 14 različitih programa.

Opis

F-350 ima 10 izlaznih kanala i 14 programa za jačanje mišića i mršavljenje. Ekran osjetljiv na dodir s 8 “LCD zaslonom. Komplet sadrži stalak na kotačima i 30 parova elektroda različitih veličina, za koje ne trebamo primjenjivati ​​dodatni gel ili koristiti gumene pojaseve, jer su samoljepljivi i provodljivi.

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast – povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd. Upotrebljavaju se tri različite frekvencije pravokutnih valova (lipoliza), te frekvencija drenaže u trajanju od 4 puta po 10 minuta, od kojih svaka faza utječe na različite predjele tijela i rješava različite probleme.

Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo posebne pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu – vrlo brzo reducira celulit.

Cijena uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

Cijena za kreditna plaćanja bez popusta.