Microneedeling RF (MRF)aparat Arielsea

SKU: H001

5.176,00 

Arielsea secret Fractional radiofrequency microneedeling aparat je napredna mikro iglična radio frekvencija – visoko učinkovita i svestrana metoda pomlađivanja i zatezanja kože.

Opis

To je minimalno invazivan tretman koji uvelike smanjuje fine linije, bore i podiže kožu istovremeno potičući prirodnu proizvodnju kolagena i elastina.

Seron secret Arielsea Microneedling RF najnovije je rješenje za vrhunski nekirurški lift .Ovo je novi aparat ovakve tehnologije uz veliku svijetsku potražnju nakon opsežnog medijskog izvještavanja koje je tretman dobio u cijelom međunarodnom tisku, a slavne osobe oduševile su se ovakvim tretmanom.

Kako djeluje Seron arielsea Microneedling RF:

Microneedling/RF je napredna metoda pomlađivanja kože koja potiče prirodni proces ozdravljenja tijela kako bi potaknula proizvodnju kolagena u dermisu što rezultira pomlađenom i zategnutom kožom.Radiofrekvencijska energija se isporučuje kroz izolirane zlatne igle što omogućuje precizno dopremanje RF-a do dermisa, istovremeno štiteći epidermisne slojeve kože.Radiofrekvencijski val prodire kroz bazalnu barijeru melanocita, zagrijavajući kolagena vlakna u dermisu na 55ºC-65ºC. To potiče prirodni proces ozdravljenja tijela, povećavajući promet stanica na ozdravljenje što rezultira proizvodnjom kolagena i elastina u tim područjima.

Koristi se za liječenje problema poput opuštene kože,strija i ožiljaka,opuštene kože vrata i trbuha,te anti aging.

Tijekom tretmana aparat usisava kožu,uključuje UV svijetlo,a radiofrekvencijska energija se isporučuje kroz zlatne igle direktno u dermis na željeno mijesto.Korištenjem neizoliranih igala na aparatu omogućuje se ciljanje dubokih slojeva dermisa do 4 mm i epidermisa kože ,jer se energija emitira po cijeloj površini.

Koja se područja mogu liječiti?

Popularna područja liječenja uključuju lice,podizanje obrva,nazolabijalni nabor,vrat,dekolte i linije ogrlice,marionetske linije i čeljust,trbuh,te opuštenost iznad koljena.

Osim širokog raspona problema koje aparat može riješiti, Microneedeling secret RF u kombinaciji s kozmetičkom njegom za kožu kao što su boosteri i serumi također pomaže u hidrataciji kože isporukom proizvoda izravno u kožu,nakon što se kanali otvore u tretmanu RF i mikroiglicama.

Zašto arielsea Secret Microneedling RF ?:

Neizolirane zlatne igle isporučuju jednaku isporuku i dermisu i epidermi uz točnu i kontroliranu dostavu radiofrekvencijske energije u željeni dio lica ili tijela.Koračni motor za udobnost tretmana omogućuje glatko umetanje igala u kožu.Koriste se jednokratne sterilne fine zlatne iglice od 0,05 mm za najbolju udobnost klijenta.Precizna kontrola dubine 0,5 mm-4.0 mm (korak 0,1 mm).2 različite veličine glava za liječenje: 25 igala (5 × 5 – 1 cm na kvadrat) i 64 igle (8 × 8 – 2 cm na kvadrat).

Značajka iglične sonde sa vakumskim usisavanjem za automatsko ubrizgavanje i poboljšanu udobnost klijenta.Pozlaćene igle, prilagođene klijentima s alergijama na metal.Ergonomski dizajn, ​​uključujući gumb za okidanje i korisnički ekran.UV svijetlo od 415 nm za vrijeme rada spriječava upale kože.Jednostavnost rada sličnom kao kod HIFU aparata,gdje na ekranu izaberete dio lica ili tijela,a aparat sam predlaže dubinu i snagu koju dodatno samostalno možete regulirati.

Izuzetno svestrana platforma aparata koja cilja na mnoštvo problema kod klijenata.

 

iglice

Uv light

Cijena za redovna i kreditna plaćanja 5.693,81 €

Cijena s uključenih 10% popusta i porezom za avansno plaćanje 5.176,19 €

Export akcijska cijena bez poreza 4105 eur.

Pitajte za povoljan i jednostavan Leasing

Primjer okvirnog izračuna Grenke leasinga:                      

5176,19