Duo Endosphera

SKU: Endo

7.830,00 

Terapija Duo endospherom s kompresivnom mikrovibracijom je tretman koji omogućuje reaktivaciju cirkulacije i stoga poboljšava trofizam kože i staničnu oksigenaciju.

Opis

Terapijska endosferera je inovativna mješavina između ljepote i zdravlja, to je jedina metoda koja može liječiti tako složene patologije kao što je septalni sekundarni limfedem i celulit.

Ova metoda omogućuje postizanje tako ohrabrujućih rezultata koji se mogu mjeriti sa zadovoljavajućim rezultatima medicinske terapije.

Duo Endosphera je uređaj koji se može u potpunosti dezinficirati nakon svakog tretmana čime se jamči higijena i sigurnost za operatera i klijenta.Ručni dio i njegov cilindar mogu se izvaditi i u potpunosti dezinficirati ,što ga čini učinkovitim, potpuno sigurnim tretmanom koji daje brze rezultate.

1. Neinvazivni zahvat

Endrosphers terapija je potpuno neinvazivna – što znači da unutar vašeg tijela neće biti instrumenata ili opreme za poboljšanje vaše kože.

2. Lako se podnosi

S obzirom na njegove neinvazivne sklonosti, tretman se pokazao iznimno bezbolnim i podnošljivim. Bez straha od boli,vaši klijenti mogu u velikoj mjeri uživati ​​u prednostima ovog tretmana.

3. Pruža dokazane rezultate

Ovaj se terapijski postupak može pohvaliti samo pozitivnim rezultatima.Iako može potrajati nekoliko sesija prije nego se počne uočavati dobrobit tretmana,transformacija će doista biti vidljiva.

Cijena uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

Cijena za kreditna plaćanja bez popusta.