Radiofrekvencija i Kavitacija HighTech

SKU: WKB004 Najniža cijena: 1.590,00 €

Original price was: 1.590,00 €.Current price is: 1.431,00 €.

Multifunkcionalni digitalni instrument HighTech španjolske tvrtke Weelko sa zaslonom osjetljivim na dodir koji kombinira 2 tretmana ljepote ,a to su Radiofrekvencija i ultrazvučna kavitacija.

PROMOTIVNA KAMPANJA TRAJE DO 15.06.24.

Opis

Aparat sadrži ultrazvučnu kavitaciju i bipolarnu radiofrekvenciju. Idealno za neinvazivne tretmane smanjenja masnih naslaga u tijelu i celulita, kao i za pristup najdubljim slojevima dermisa za poboljšanje tonusa i elastičnosti kože. Opremljen s 3 sonde za radiofrekvenciju i 1 za ultrazvučnu kavitaciju.

Što je ultrazvučna kavitacija i kako djeluje na smanjenje celulita i masnoća:

Kavitacija se bazira na temelju niske frekvencije ultrazvuka,te uključuje interakciju ultrazvuka na masno tkivo. Ovaj fenomen fukcionira na razbijanju masnioća ultrazvukom i izbacivanje masti putem mjehurića iz tijela u tekućini. Masnoća u našem tijelu se eliminira kroz metabolizam. Ovaj aparat djeluje na brzu redukciju i smanjenje tjelesne masnoće,te celulita.

Radiofrekvencija djelovanje:

RF sonda koristi se za prijenos energije radio-valova i stvaraju električnog polja za ulazak u potkožno tkivo kroz površinu kože.Električne čestice kože stvaraju prirodni električni otpor u potkožnom tkivu gdje se stvara toplinska energija što uzrokuje stvaranje novog kolagenai. Nakon tretmana klijent može odmah osjetiti zatezanje kože i efekte kao što su smanjenje bora i čvršča koža. Kada se kolagen proizvodi kontinuirano, debljina i gustoća kože papilarnog dermisa može se povećati što uzrokuje uklanjanje bora, uklanjanje ožiljaka, vračanje elastičnosti kože i sjaj.

Pogledajte Youtube VIDEO aparataCijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.