Supersonic lipomax multishape

SKU: VS++

10.020,00 

Opis

Supersonic lipomax multishape aparat sa super vakumom, RF i ultrazvukom 38 khz,najnoviji je aparat u našoj ponudi.Profesionalne namjene za regulaciju masnoća,celulita i drenaže/detosifikacije.Aparat koristi inovaciju i potpuno novu svijetsku tehnologiju sondi različitih veličina sa supersonic vakumom,crvenim i plavim photonskim laserom,te novom vrstom CRF radiofrekvencije i ultrazvukom od 38 khz s vibracijom.

Primjena: Uklanjanje bora i zaglađivanje površine kože,podizanje i zatezanje kože lica.Oblikovanje tijela, mršavljenje tijela ,smanjenje celulita,masaža i smanjenje opsega tijela.

oblikovanje

Lipomax supersonic je inovacija i nova patentirana tehnologija,te potpuna novost na estetskom polju.Kombinira 6 tehnologija vakuma, radio frekvenciju, infracrveno photon lasersko svjetlo, ultrazvuk za razbijanje masnoće (38 KHz).Kombinacijom rada se mogu riješiti svi problemi smanjenja masnoće,a postići će i smanjenje opsega tijela i oblikovanje,odstranjivanja celulita ,zatezanja kože itd.To je lak, udoban, neinvazivan postupak koji nudi dubok, terapeutski tretman bez boli uz maksimalan efekt.Patentirana tehnologija superpulsa za razbijanje masnoća i celulita sastoji se iz specijalnog vakuma gdje prolaze tri vakum pulsa A,B i C  različitog vala jedan za drugim i na taj način rade na razbijanju masnoća i celulita,dok istovremeno radiofrekvencija dodatno prokrvljuje i opskrbljuje kožu kisikom.Šemu superpulsa pogledajte u slici ispod:

superpulse

LipoMax kozmetički aparat

koristi naprednu patentiranu tehniku ​​koja maksimizira svojstva vakumske sub dermalne masaže za redefiniranje konture lica, preoblikovanje tijela i učinkovito tretiranje faktora koji uzrokuju pojavu neželjenog celulita.

S tri različita načina rada pulsa vakuma i mogućnošću primjene i otpuštanja usisavanja ovisno o potrebama pacijenta, specijalist maksimizira učinkovitost postupka nudeći iznimne rezultate već od prve primjene.Ova moderna tehnologija također olakšava glatko klizno kretanje aplikatora po koži kako bi se ponudio nevjerojatno udoban i siguran tretman.

Njegov napredni softver omogućuje postavljanje protokola tretmana prema specifičnim zahtjevima svakog pacijenta.Operater također može birati između 10 razina usisavanja, 10 RF razina i 3 različita pulsna načina vakuma kako bi ponudio vrlo personalizirane tretmane i maksimizirao terapeutski učinak postupka.Također, opcija automatskog spremanja nudi maksimalnu pogodnost dopuštajući stručnjaku da spremi odabrane postavke za buduću upotrebu.

Što je LipoMax RF?

LipoMax je najnovija estetska neinvazivna oprema za oblikovanje tijela i pomlađivanje kože kroz najnaprednije i najučinkovitije tretmane lica i tijela na tržištu: zatezanje, podizanje stražnjice, smanjenje celulita, oblikovanje tijela i pomlađivanje lica, između ostalog. Njegova snažna kombinacija radiofrekvencijske energije, fotopneumatske masaže i fototerapije LED laserskim svjetlom nudi izvrsne rezultate već od prve seanse, postižući nevjerojatnu transformaciju cijelog tijela bez boli i operacije.

Moderan zaslon osjetljiv na dodir

Njegov veliki digitalni zaslon u boji vrlo je jednostavan za korištenje zahvaljujući praktičnoj veličini i prijateljskom korisničkom sučelju, što specijalistu omogućuje brz pristup različitim programima liječenja. Zaslon se također može podesiti pod kutom od 45° za optimalnu vizualizaciju, dok se njegovim zaslonom osjetljivim na dodir može lako upravljati jednim jednostavnim potezom. Njegov je izbornik jednostavan za navigaciju i vodi stručnjaka kroz svaki korak postupka,povećavajući učinkovitost tretmana i dopuštajući mu/joj da se usredotoči na pacijenta.

3 tehnologije u jednom aplikatoru

LipoMax kombinira snagu vakumske masaže,bipolarnu i multipolarnu CRF energiju s fototerapijskim LED svjetlom,te ultrazvučnom kavitacijom.To omogućuje stručnjaku da ponudi brže i vrlo personalizirane tretmane za rješavanje specifičnih potreba pacijenta, postizanje optimalnih rezultata u kraćem vremenu i povećanje profita.

Kontrola vakuma za poboljšanu preciznost

Njegov ekskluzivni nasadnik s patentiranom tehnologijom Superpulse optimizira učinkovitost fotoneumatskog tretmana dajući stručnjaku mogućnost kontrole primjene i otpuštanja usisavanja ovisno o potrebama pacijenta, postižući nevjerojatne rezultate koje možete vidjeti i osjetiti od prve sesije. Njegov ergonomski dizajn savršeno se prilagođava svakom dijelu tijela i omogućuje glatko klizanje aplikatora kroz područje tretmana nudeći delikatan, ali snažan tretman.

Tri načina rada usisnog pulsa

Kako bi se pružio vrlo učinkovit tretman prilagođen potrebama pacijenta, LipoMax uključuje tri različita načina rada pulsa: kontinuirani način rada pokreće eliminaciju masti i potiče krvnu i limfnu drenažu; redoviti puls kontrolira razinu usisavanja, primjenu i otpuštanje; a super pulsni način rada primjenjuje meku, ali snažnu vibraciju za nevjerojatno učinkovit i potpuno siguran tretman.

10 radiofrekvencijskih razina

Operater može birati između 10 različitih razina bipolarne i multipolarne RF radi pružanja vrlo učinkovitog tretmana prilagođenog pacijentu i specifičnom stanju. Energija se može postaviti u rasponu od 0 – 50 W, nudeći opciju deaktiviranja funkcije vakuuma ili RF-a prema potrebi.

lipomax

lipomax

Najčešća pitanja o aparatu i tretmanu lipomaxom :

1. Je li LipoMax RF siguran?

LipoMax RF potpuno je siguran za bilo koji tip kože. Njegove neinvazivne tehnologije osmišljene su za rad u različitim slojevima kože bez nanošenja boli, oštećenja ili opeklina, postižući izvrsne rezultate bez rizika.

2. Koja područja tijela se mogu tretirati?

LipoMax RF idealan je za tretiranje uobičajenih problematičnih područja kao što su stražnjica, bedra, bokovi, trbuh, struk, leđa i ruke, smanjenje lokaliziranih masnoća, celulita i opuštenosti kako bi se postigla vitkija i ljepša figura već od prvog tretmana. Njegov inovativni aplikator za lice bori se protiv znakova starenja na licu i vratu, vraćajući mu mladenačku glatkoću, čvrstoću i elastičnost za prirodan učinak liftinga bez operacija.

3. Kako LipoMax smanjuje celulit?

Subdermalna vakum masaža LipoMax RF učinkovito djeluje na čimbenike koji uzrokuju pojavu celulita poboljšavajući prokrvljenost i potičući limfnu drenažu. Usisavanje smanjuje fibrozne adhezije povezane s narančinom kožom, izglađujući izgled kvržica i udubljenja na koži.Toplina nastala primjenom bipolarnog i multipolarnog RF nadopunjuje anticelulitni učinak tretmana smanjenjem viška tekućine i toksina koji uzrokuju narančinu kožu na područjima kao što su bedra, stražnjica i trbuh.

4. Kako LipoMax smanjuje tjelesnu masnoću?

LipoMax RF koristi različite tehnologije za mršavljenje i preoblikovanje tijela smanjenjem lokaliziranih masnih naslaga. Vakumska masaža sa Superpulse tehnologijom maksimizira rezultate primjenom pulsirajućeg usisavanja na tkiva kako bi se poboljšao protok krvi i limfe i omogućila masaža fascije koja smanjuje celulit i potiče eliminaciju masnoće Bipolarni i multipolarni RF djeluje u masnom sloju kako bi uništio masne stanice bez oštećenja epiderme. Sadržaj masti se razgrađuje, a tijelo ga zatim eliminira putem urinarnog i limfnog sustava. Toplina koju stvara radiofrekvencija također zateže i tonira kožu stimulirajući fibroblastične stanice da proizvode više kolagenih vlakana, vraćajući joj mladenačku čvrstoću i elastičnost.

5. Koliko centimetara može smanjiti?

Prema kliničkim studijama, pacijent može smanjiti od 2 do 8 cm do kraja serije tretmana.Za postizanje optimalnih rezultata važno je kombinirati LipoMax RF tretman s redovitom rutinom vježbanja i uravnoteženom, zdravom prehranom.

6. Od čega se sastoji LipoMax RF tretman zatezanja?

Glavni uzrok mlohavosti kože je gubitak kolagena i elastina, proteina koji koži daju elastičnost, potporu i mladenačku čvrstoću. LipoMax RF primjenjuje radiofrekvenciju na fokusiran i kontroliran način, zagrijavajući fibroblaste kako bi stimulirali proizvodnju novih kolagenskih i elastinskih vlakana. Oni zamjenjuju stare, postižući čvršću, glatkiju i mekšu kožu u nekoliko minuta.

7. Koje prednosti ima LipoMax RF u odnosu na druge sustave na tržištu?

Za razliku od tradicionalnih sustava, LipoMax RF kombinira tri dokazano snažne tehnologije u jednom aplikatoru, postižući vrhunske rezultate i skraćujući vrijeme tretmana.Specijalist također ima mogućnost kontrolirati primjenu i otpuštanje usisavanja i može birati između 10 različitih RF razina, 10 razina usisavanja i 3 pulsna načina. To omogućuje visoko prilagođene tretmane prilagođene potrebama pacijenata i osigurava sigurniji i učinkovitiji postupak.

8. Koje su prednosti LipoMax RF u tretmanima nakon liposukcije?

LipoMax RF ubrzava proces zacjeljivanja, izbjegava fibrozu i smanjuje vrijeme zastoja. LipoMax RF također poboljšava rezultate postupka liposukcije zagrijavanjem različitih slojeva kože i poticanjem proizvodnje novih kolagenskih i elastinskih vlakana za zatezanje i podizanje opuštene kože te povećanje elastičnosti nakon zahvata.

9. Od čega se sastoji LipoMax RF tretman?

Specijalist će se prvo sastati s pacijentom kako bi izvršio procjenu kože i odlučio o planu liječenja. On/ona će nastaviti snimati i zapisivati ​​težinu i mjere pacijenta, a to će učiniti i nakon završetka serije tretmana kako bi dokazao njegovu učinkovitost. Pomoću specijaliziranog nasadnika, kombinacija vakuumske masaže, LED svjetla i radiofrekvencije primjenjivat će se istovremeno za tretiranje različitih slojeva kože bez izazivanja boli ili nelagode. Vakuumska masaža opušta tkiva i potiče protok krvi i limfe, redefinira konture, pokreće proces eliminacije masnoće i liječi uzroke celulita. LED svjetlo prodire u kožu kako bi je popravilo i regeneriralo, poboljšavajući njezin izgled i teksturu na ugodan i ugodan način. Isporuka radiofrekvencije stvara kontrolirano zagrijavanje kako bi se potaknulo uklanjanje masnoće, smanjio izgled celulita i pomladila koža stvaranjem novih kolagenih vlakana koja zamjenjuju stara. Nakon završenog tretmana pacijent se odmah može vratiti svojim redovnim aktivnostima bez zastoja.

10. Koliko često treba provoditi tretmane?

Ovisno o težini problema i specifičnim potrebama klijenta, potrebno je 6 ili više tretmana 2 x tjedno. Za održavanje rezultata preporučuje se mjesečna sesija održavanja nakon početne serije tretmana.

11. Što je naknadna njega?

Pacijent će odmah nakon tretmana moći nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Za održavanje rezultata preporučamo korištenje rukavice za trljanje ili svakodnevnu masažu luffa rukavicom kako biste potaknuli cirkulaciju krvi i limfe između tretmana. Važno je redovito vježbati, smanjiti unos šećera, zasićenih masti i soli te povećati unos voća i dijetalnih vlakana sadržanih u cjelovitim žitaricama i povrću. Također preporučujemo piti puno vode. Kako biste održali rezultate postupka pomlađivanja lica, preporučamo ograničiti izlaganje UV zračenju i nanositi losion za sunčanje s minimalno 50 SPF dnevno.

12. Kakvi se rezultati mogu očekivati?

Do kraja serije tretmana tijela figura je preoblikovana i izgleda vitkije i vitkije zahvaljujući smanjenju lokalizirane masnoće na područjima kao što su bedra, bokovi, trbuh i struk. Značajno se smanjuje pojava celulita, a opuštena stražnjica se podiže, čime se postiže ljepše i definiranije tijelo. Nakon završenog tretmana lica koža je čvršća, glatkija i elastičnija te postiže učinak liftinga bez kirurških zahvata. Za postizanje dugotrajnih rezultata važno je održavati zdrave prehrambene navike i stil života, kao i redovitu tjelovježbu.

13. Je li LipoMax RF kompatibilan s drugim postupcima?

Da,može se kombinirati s drugim tretmanima koje predlaže stručnjak,poput opuštajućih masaža, pilinga ili mikrodermoabrazije,te biljnih obloga tijela s algama ili blatom. LipoMax RF se toplo preporučuje prije i nakon liposukcije za povećanje elastičnosti kože i ubrzanje oporavka.

14. Koje su kontraindikacije?

Žene koje su trudne ili dojilje,kao i osobe sa srčanim stimulatorom ili drugim ugrađenim električnim uređajima, metalnim implantatima u liječenim su (osim zubnih implantata), otvorenim ranama i infekcijama kože u području tretmana, poviješću raka kože ili predmalignih bolesti lezije, povijest infekcije virusom herpesa na tretiranom području, bolest štitnjače, autoimune bolesti povezane s kožom ili trajne injekcije punila u tretiranom području (biopolimeri).Ostale kontraindikacije uključuju epilepsiju, proširene vene, nedavne kirurške zahvate, nekontrolirane kronične degenerativne bolesti (hipertenzija, dijabetes, itd.), nedavne abrazivne tretmane, rosaceu (za tretmane lica),nedavne injekcije punila, upijajući konac i/ili botulinum toksin u blizini područje liječenja. Također je važno izbjegavati provođenje tretmana na području štitnjače.

15. Po čemu je LipoMax  bolji od drugih modela?

Novi LipoMax supersonic nudi potpuniji tretman ugradnjom modernog aplikatora za lice koji kombinira RF energiju, LED photon svjetlo i vakumsku masažu za pomlađivanje i zatezanje lica i tijela. Dok drugi modeli uključuju jednu tehnologiju po aplikatoru, LipoMax uključuje tri tehnologije u svakom specijaliziranom nasadniku,pružajući brže i učinkovitije tretmane i povećavajući profitnu maržu kozmetičkog centra na zadovoljstvo korisnika.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.

Povoljan GRENKE LEASING s mjesečnom ili kvartalnom otplatom u ratama i trajnim vlasništvom po otplati leasinga.certifikati