Termo deka trosistemska

SKU: F-825

690,00 

Termo deka-Infracrvena termotherapija.Najbolji izbor za svaki salon.

Opis

Termo deka-Infracrvena termotherapija.Najbolji izbor za svaki salon.Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom.Radna temperatura je oko 50 stupnjeva uz mogućnost podešavanja svakog dijela,te uključivanja ili isključivanja dijela koji želimo da radi odnosno ne radi.Kod termo deke je također važna izoliranost što je ovdje proizvedeno s maksimalnom izolacijom,tako da nema gubitka toline i nije potrebno jako zagrijavanje preko 55 stupnjeva.

Za cijelo tijelo uz dvostruki preklop na čičak.Najdeblja izolacija s unutarnjim dijelom pogodnim za lako čišćenje.Dvostruka širina 85 cm što omogučuje tretman i najpunijim osobama.Potpuno zatvorena gornjim dijelom na čičak.

Termoterapija poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

Podatke termo deke pogledajte OVDJE   

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.