Ultrazvučna špatula Sonia 2201

SKU: 2201

412,00 

Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka od 27 000 Hz, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, također utječe na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava cjelokupni izgled kože.

Opis

Terapija pomoću ultrazvučne špatule također se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu ,te ne postoji  mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog utjecaja na čišćenje i piling uz redovitu uporabu ultrazvučna špatula smanjiti će učestalost mitesera i akni.

Mikro-masažom stimuliraju se i aktiviraju slojevi tkiva,povećava cirkulacija krvi i stimulira protok limfe uz aktiviranje metaboličkih procesa osigurava optimalno opskrbu kisikom i povečava unos hranjivih sastojaka.Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Kako se radi ultrazvučni piling?

Na početku tretmana radi se priprema lica. Na kožu lica nanesemo tanak sloj gela ili nekog vlažnog sredstva. Tretman radimo uz pomoć aparata UZV špatule. Metalni dio aparata špatule služi za direktan kontakt sa kožom lica. Prilikom svakog prelaska preko kože kod izvođenja tretmana na špatuli ostaju komedoni (mitiseri ). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala (pritom nema pritiska ili neugodnog istiskivanja mitesera!), također u isto vrijeme uklanja se tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica. Nakon završetka tretmana, na lice se stavljamo masku koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Tretman je bezbolan i ugodan, traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog peelinga ne pojavljuje se crvenilo.Ovakav tretman čišćenja lica preporučuje se svim uzrastima,a posebno je pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Aparat ima negativnu sondu za klijenta i jak ultrazvučni val od 27 khz.

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.