Green cold laser

SKU: las

10.000,00 

Kako radi green laser?

Svjetlosna energija na određenim valnim duljinama cilja na masno tkivo i djeluje na staničnoj razini, stvarajući malu prolaznu poru u masnim stanicama koja omogućuje istjecanje masnih tekućina. Tijelo obrađuje ove masne tekućine prirodnim putem kroz svoj limfni sustav i zbog toga je zbog boljih rezultata nakon tretmana važna ručna ili strojna limfna drenaža.

Masne stanice se skupljaju, umjesto da budu ubijene, što je zdraviji način za sigurno uklanjanje masti iz tijela. Ovo vraća odgovor hormona masnih stanica u ravnotežu za trajne rezultate.

Neinvazivni tretman

Zeleni laser je dokazan i odobren za tržište od FDA bez poznatih nuspojava ,a proizvodi više energije od ostalih crvenih lasera, čineći zeleni laser najsigurnijim i najučinkovitijim načinom za tretiranje masnoće.

  • Ovo je prvi FDA odobreni laser za smanjenje ukupnog opsega tijela.
  • Uređaj bez dodira koji se može koristiti bez nadzora uz minimalnu uključenost osoblja.
  • Neinvazivni postupak brzo, sigurno i učinkovito smanjuje salo.
Opis
Green Laser je hladni laser koji na potpuno bezbolan, brz i siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu. Radi na način da emulizificira masnoću stvarajući poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje putem limfnog sustava.
Green Laser posjeduje čak deset diodnih laserskih glava iz kojih laserske zrake precizno pronalaze i smanjuju masnu stanicu,ekstrahirajući iz nje masnoću i svu nepotrebnu tekućinu ,bez oštećenja same stanice. Moguće je tretirati nekoliko različitih područja u samo jednom tretmanu. Laser većim brojem laserskih zraka, u kratkom vremenskom roku,vrši najbržu redukciju masnih stanica.
Učinak ovog lasera najbolje se vidi na trbuhu, bokovima i bedrima.
Prvi rezultati vidljivi su već nakon 3 tretmana,a potrebno je minimalno 6 tretmana po 15 minuta unutar dva tjedna.

Cijena uključuje PDV i 10% popusta za avansno plaćanje.

Cijena za kreditna plaćanja bez popusta.

Povoljan grenke leasing s otkupom po cijeni za avansno plaćanje.