Vibromasažer f-833

SKU: 833

995,00 

Vibrirajuća masažna glava za masažu tijela sa 5 izmjenjivih nastavaka.Idealno za tretiranje celulita i opuštanje.

Opis

Najpoznatiji učinak vibracija na tijelo je opuštanje tijela. Stimulacija tisuće tjelesnih senzora dovodi do dobrog osjećaja tijekom ali i nakon tretmana masažom. Vibracije stvaraju djelomično pokretanje tkiva čime dolazi do bolje oksigenacije i izmjene tvari te olakšane eliminacije toksina.Osim toga učinci su:stimuliranje metabolizma stanicapospješena cirkulacija,učvršćivanje mišića,uklanjanje viška tekućine u tkivima,smanjenje viška masnoće,uklanjanje celulita,ubrzana potrošnja kisika u tkivima,regeneracija kože.

Aplikator 1: Silikonski okrugli aplikator s dugim zglobom za prijenos masaže u veliku dubinu. Koristite ga pri maloj brzini između razine 1 i 2. Ukoliko stimulirate epidermu, opremu treba koristiti maksimalnom brzinom do razine 5.

Aplikator 2: Silikonski okrugli aplikator s više kratkih zubaca koji djeluju na dubinu epiderme. Prikladno za stimulaciju i tretmane masaže, vazodilacije i revitalizacije. Koristi se na leđima, bedrima i stražnjici. Preporuča se korištenje na razini 5. Ona priprema kožu tako da olakša penetraciju losiona za mršavljenje i ulja za tijelo. Primjenjuje se također na sportskim tretmanima prije vježbanja zbog svoje hiperemiantne akcije lokalno generirane masažom – brzina između 4 i 5.

Aplikator 3: Glatki i svestrani spužveni kružni aplikator zamišljen za osjetljive dijelove tijela. Ona se primjenjuje za meku i laganu masažu. Koristi se prije i nakon početka tretmana za pripremu tkiva i oslobađanje napetosti. Preporučene razine brzine su između 3 i 5. Koristi se higijenska vrećica ili papir za jednokratnu uporabu,zbog pokrivanja aplikatora tijekom rada.

Aplikator 4: Gumeni aplikator s četvrtastim četverostrukim kuglicama.Idealan za masažu na ramenima, leđima, bedrima i stražnjici. Ubrzati do razine 1, 2 i 3.

Aplikator 5: V – oblikovani spužveni aplikator prikladan za rad ramena, vrata, leđa, nogu i koljena.Namjenjen je za opuštajuće tretmane kako bi se borili protiv svakodnevnog stresa. Koristite vrećicu ili papir za jednokratnu uporabu za pokrivanje aplikatora tijekom tretmana.Aplikator se koristi na brzinama 2, 3 i 4.

aplikatori

Cijena je za avansnu uplatu s uključenih 10% popusta i porezom.

Cijena za kreditna plaćanja je bez popusta.