SHR MC2020 vertical
SHR MC2020 vertical Original price was: 10.600,00 €.Current price is: 9.540,00 €.
Vrati se na artikle
Diodni 4D Teclaser
Diodni 4D Teclaser 15.925,00 

Diode laser Dermi Ice

SKU: Ice

9.600,00 

Dermi ICE je diodni laserski uređaj za uklanjanje dlačica. Koristi najnoviju EAC i ECT tehnologiju za potpuno i trajno uklanjanje dlačica tijekom ugodnog bezbolnog procesa tretmana zahvaljujući odličnom hlađenju ručice.Dermi ICE prvenstveno se koristi za uklanjanje dlačica za sve tipove kože.

Opis

Ovaj diodni laserski uređaj za uklanjanje dlaka je laserski terapeutski uređaj koji integrira lasersku tehnologiju, elektroničku tehnologiju, računalnu i medicinsku znanost.Lasersko uklanjanje dlaka je postupak u kojem se diodnim laserom koji proizvodi intenzivno pulsirajuću zraku točno određene valne duljine (755-808-1064 nm),za uklanjanje korjena neželjene dlačice, dok se energija lasera koristi se u svrhu sprječavanja ponovnog rasta dlačica.Energija lasera prodire nekoliko milimetara u kožu da stigne do korijena dlačica. U trenu kada dopre do melanina u dlaci, svjetlost se apsorbira i pretvora u toplinu.Diodni laseri najučinkovitiji su na tržištu i području uklanjanja dlaka.Ovo je portable uređaj koji se razlikuje od stojećih vertikalnih modela u snazi i potrebi za dodatnim radnim ormaričom.

Kakvi su rezultati:
Rezultati se razlikuju od osobe do osobe-U šest do osam dolaska nestaju sve dlačice,a neki klijenti zahtijevaju ponavljanja jednom ili dvaput godišnje,dok se kod drugih dlaka uopće ne vraća. Kada prolazite kroz tretman vaš terapeut će odrediti slijed tretmana ovisno o stopi ponovnog rasta,prema tipu i boji kože ,te boje dlaka.

Što je dlaka tamnija deblja i gušća, to se proizvede više topline čime se oštećuju matične stanice oko dlačica kao i područje neposredno uz dlačice koje je odgovorne za ponovni rast dlaka.To omogućuje drastično smanjenje ili potpuno uklanjanje dlačica na tretiranom području.

Broj tretmana ovisi o raznim faktorima od osobe do osobe,a oni definiraju koliko je tretmana potrebno za konačan rezultat.Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica,kao i dubini njihova korijena.U slučaju crvenih i svijetlih dlačica potrebno je puno više tretmana,nego za crne dlačice,a ponekad rezultati za svijetle ili sijede dlake nisu zadovoljavajući,jer laserska dlaka ne može prodrijeti do korijena.Kako bi se postigla što veća učinkovitost, bitno je dogovoriti plan dolazaka i ponavljanja tretmana.Nakon završenih i odrađenih tretmana,kod nekih klijenata potrebna su ponavljanja za održavanje.

Valne duljine 808nm+755nm+1064nm,veličina laser spota 12mmx18mm,Hlađenje do -6,energija 120 J.

Cijena s porezom i popustom za avansno plaćanje od 9.600,00 €
Mogućnosti kreditnog financiranja uz 10% veću cijenu: Visa premium ili diners do 24 rate.