Diodni laser MC2000

SKU: 2000A

10.600,00 

Što je diodni laser i koji su njegovi benifiti? Ovaj aparat za uklanjanje dlačica je laserski uređaj koji proizvodi veći snop visoko koncentriranog svjetla

Opis

Laserska zraka dobro se apsorbira pigmentom smještenim u folikulima dlake.Tijekom postupka laserski impulsi djeluju u djeliću sekunde,dopuštajući da se dlaka zagrijava i apsorbira energiju .Dok se zagrijava, oštećena je dlaka i korijen,što značajno ometa njegovu sposobnost ponovnog rasta. Proces utječe na brojne folikule dlaka istovremeno je tretman mnogo brži od tradicionalnih IPL i drugih tretmana uklanjanja dlaka. S diodnim laserom, veće površine mogu se tretirati odjednom. Laserski tretman obično je četiri puta brži od tradicionalne IPL tehnologije .Lasersko uklanjanje dlačica je postupak s niskim rizikom koji uključuje minimalnu nelagodu.Aparat ima integrirano hlađenje kože tijekom tretmana,što uvelike smanjuje bilo kakvu “bol” ili nelagodu koju bi osjetio klijent.Također ovaj laser ima bolji prodor u korjen i učinkovito oštećenje folikule dlake.Sa samo nekoliko tretmana klijenti vide rezultate koji će trajati godinama ili trajno. Valna duljina diodnog lasera je puno preciznija,što čini okolnu epidermu manje pogođenom. Nadražaj kože poput crvenila i otekline rijetko se događa nakon laserskog tretmana za uklanjanje dlaka.

Ovaj novi model diodnog lasera vrhunske kvalitete MC2000 je kombinirani laserski uređaj s tri različite valne dužine od 755nm,808 i 1064 nm koje koristi za različite boje kože.Odabirom valne dužine za svaku pojedinu boju možemo jednako tretirati svijetlu i tamnu dlaku.Velika većina lasera koristi samo jednu valnu dužinu 808 koju inače zovemo zlatna sredina,no oni ne mogu biti toliko učinkoviti kod valnih dužina koje su potrebne kod tamnijih i svijetlijih dlačica ,a to su 755 i 1064 nm.

Diodni laserski uređaj za uklanjanje dlaka je uređaj je laserski terapeutski uređaj koji integrira lasersku tehnologiju, elektroničku tehnologiju, računalnu i medicinsku znanost.Lasersko uklanjanje dlaka je postupak u kojem se diodnim laserom koji proizvodi intenzivno pulsirajuću zraku točno određene valne duljine (755-808-1064 nm),uklanjaju neželjene dlačice,a energija lasera koristi se u svrhu sprječavanja ponovnog rasta dlačica.Energija lasera prodire nekoliko milimetara u kožu da stigne do korijena dlačica. U trenu kada dopre do melanina u dlaci, svjetlost se apsorbira i pretvora u toplinu.Diodni laseri najučinkovitiji su na tržištu i području uklanjanja dlaka.

Princip rada diodnog lasera za uklanjanje dlaka :

Kontrolom mikroprocesora lasersko napajanje osigurava podesivu konstantnu struju za laserski modul, dok laserska dioda velike snage u laserskom modulu transformira električnu energiju u svjetlost i generira kontinuiranu lasersku zraku s kombiniranom valnom duljinom od 755 nm, 808 nm i 1064 nm za raztličite boje kože. Kroz svjetlosni kristal, laserska zraka prolazi kroz vanjski sloj kože i stiže u korijen folikule dlake, svjetlosna energija se apsorbira i pretvori u toplinsku energiju za uništavanje folikula dlačica čime dlake gube sposobnost regeneracije. Laseri emitiraju energiju u obliku svjetlosti koja ciljano zagrijava folikule dlake. Pigment u dlaci apsorbira svjetlost, omogućujući toplini da ide niz dlaku (što je dlaka tamnija, to je bolji rezultat).Na taj se način uništava korijen i interkonektori koji korjen povezuju s opskrbom krvi, čime se sprječava rast dlaka. Tretman je potpuno siguran, jer utječe samo na specifične strukture dlaka i folikula, ostavljajući okolnu kožu nedirnutom,a istovremeno hladi okolno tkivo.Trebat će niz tretmana (obično četri do osam za najbolje rezultate), jer lasersko djelovanje radi samo na dlaci koja je u ‘fazi ciklusa rasta’.Zbog činjenice da je dlaka u različitim fazama u različito vrijeme, tijek tretmana osigurava da laser u svakoj fazi prihvati svaku od glavnih dlačica tijekom faze rasta,a ključno je da klijent dolazi na tretmane u fazi rasta dlaka što je obično 3-4 tjedna. Broj potrebnih tretmana ovisi o područja koje se radi, gustoći dlake i vrsti kože,a dređeni tipovi kože i osoba pogodniji su za taj proces od drugih.

Kakvi su rezultati:

Rezultati se razlikuju od osobe do osobe-U četri do osam dolaska nestaju sve dlačice,a neki klijenti zahtijevaju ponavljanja jednom ili dvaput godišnje,dok se kod drugih dlaka uopće ne vraća. Kada prolazite kroz tretman vaš terapeut će odrediti slijed tretmana ovisno o stopi ponovnog rasta,tipu i boji kože ,te boje dlaka.

Što je dlaka tamnija deblja i gušća, to se proizvede više topline čime se oštećuju matične stanice oko dlačica kao i područje neposredno uz dlačice koje je odgovorne za ponovni rast dlaka.To omogućuje drastično smanjenje ili potpuno uklanjanje dlačica na tretiranom području.

Broj tretmana ovisi o raznim faktorima od osobe do osobe,a oni definiraju koliko je tretmana potrebno za konačan rezultat.Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica,kao i dubini njihova korijena.U slučaju crvenih i svijetlih dlačica potrebno je puno više tretmana,nego li za crne dlačice,a ponekad rezultati za svijetle ili sijede dlake nisu zadovoljavajući,jer laserska dlaka ne može prodrijeti do korijena.Kako bi se postigla što veća učinkovitost, bitno je dogovoriti plan dolazaka i ponavljanja tretmana.Nakon završenih i odrađenih tretmana,kod nekih klijenata potrebna su ponavljanja za održavanje.

Što je potrebno za uspješan tretman:

Uklonite šminku i očistite područje prije tretmana.Izbjegavajte tamnjenje kože,sunčanje i solarij i do šest tjedana prije tretmana.Ako ste potamnili, bilo od izlaganja suncu ili sredstava za samo tamnjenje, pričekajte da vam ten ponovno poprimi prirodnu nijansu prije nego li se podvrgnete tretmanu.              Potrebno je izbjegavati anticelulitne tretmane nekoliko tjedana prije tretmana,te tretiranje akni antibioticima kod upala.

Vrlo važno je da se dlačice se ne čupaju i nikako ne depiliraju voskom, šećernom pastom ili električnim epilatorom 4 – 6 tjedana prije tretmana.Takvi tretmani uklanjanja dlaka mogu poremetiti folikulu dlačica,te utjecati na trajno uklanjanje dlaka.Nakon laserskog tretmana potrebno je izbjegavati izlaganje suncu i odlazak u solarije i saune.Pripremite se na otpadanje dlaka u prvih nekoliko tjedana

valne dužine

rast dlaka

Ovo je aparat najnaprednije tehnologije kombinirane u 3 valne duljine zajedno: 755nm, 808nm i 1064nm,te daje izvrstan rezultat za sve tipove kože i boju dlake i zaista čini velik napredak u estetici.Certifikati pouzdanosti su u nastavku.

Aparatom je vrlo jednostavno rukovati,jer je tvornički predprogramiran za najbolje rezultate.Na 10,5 inchnom displayu osjetljivim na dodir odaberete spol, muško ili žensko,zatim vrstu kože i vlne dužine (svijetla,srednja,tamna),te dio tijela koji radite i možete početi s radom.Svi parametri mogu se dodatno podešavati u odnosu na tvorničke postavke.Trajnost ručice 10 miliona shotova,a nakon toga se mijenja.

Cijena s uračunatim porezom i popustom za avansno plačanje od 10.600,00 €.

Mogućnosti financiranja uz 10% veću cijenu:visa premium,bankovni krediti,diners.

Povoljan grenke najam leasing s otkupom po cijeni za avansno plaćanje.