Hydro facial Reskin PRO

SKU: pro

6.500,00 

Profesionalni kozmetički uređaj RESKIN PRO najnovija je generacija uređaja za 2023 godinu.Sadrži šest različitih sondi od kojih je svaka s novom tehnologijom i može se raditi zasebno ili kao kompletan tretman.Djeluje na pomlađivanje kože,hidratizaciju lica,izbjeljivanje i obnavljanje kože.Ormarić s ladicom je sastavni aparata.

Opis

Višak slobodnih radikala (RFT) glavni je uzrok preranog starenja kože.Tretman aktivnim vodikom dovodi do smanjenja njihove količine na sigurnu razinu.Za najviše standarde anti-aging tretmana u salonu trebali bismo prethoditi s čišćenjem kože, pilingom stratum corneuma i neutralizacijom viška slobodnih radikala.Zahvaljujući tome, ne samo da ćemo postići bolje učinke tretmana, već ćemo i zaštititi kožu od preranog starenja.Upravo aparat Reskin koristi hidrobraziju i pročišćavanje ,te ostale sonde za najviše standarde njege kože u tretmanu kože.

Hydro facial Reskin PRO

sonde.reskin

Ultrazvučni čistač kože-Skin scrubber: Nova zakrivljena sonda za čišćenje lica koja za razliku od klasične ultrazvučne špatule radi na jačoj frekvenciji od 38000 hz/min umjesto 27000 hz/min.Istovremeno sonda se zagrijava između 45-60 Stupnjeva C. zbog sterilizacije.

Hydra dermoabrazijska vortix sonda: Potpuno novi tip ultra brze sonde Vortix hydra koja pomoću brze rotacije,vakuma i tekućine dubinski mikro mjehurićima izvlači sve iz pora kože,te istovremeno unosi i aktivne tvari.Dubinski čisti lice,odstranjuje keratoze,sebum i sve nečistoće unutar kože.

Mesoterapija visokog pritiska kisikom: Upuhuje O2 čisti kisik velikom brzinom uz visokovrijedne aktivne tvari direktno u dermu i epidermu pod kožu bez igle, brzinom od 450m/s i pritiskom 800hpa.Pojačava penetraciju i djelovanje visokovrijednih nutricijensa unutar čelije kože.

Oxygen injektor – Upuhuje kisik i vrijedne sastojke direktno u kožu ili po potrebi stvara pjenu za čišćenje.

RF lifting sonda: Koristi nisku radiofrekvenciju za obnavljanje kolagena i elastičnih vlakana kože.Koristi se za peglanje bora u području lica.

Plasma sonda: koristi visoko tehnološku plazma tehnologiju,te oslobađa čestice koje djeluju na epidermu kože.Čestice oslobađaju toplinsku energiju koja pospješuje metabolizam kože,uklanjanje slobodnih radikala,posvjetljuje ten,te daje blistavu kožu.Također djeluje antiseptički i stvara ozon.

VIDEO APARATA POGLEDAJTE  OVDJE

Cijena za kreditna i ostala plaćanja iznosi 7.150,00 € ili 53.871,68 kn.

Cijena za avans i leasing s 10% popusta i porezom iznosi 6.500,00 € ili 48.974,25 kn. kn.