HIFU MPTS za tijelo

SKU: mpts

4.500,00 

Novi MPTS HIFU  aparat za 2024 godinu namjenjen učvrščivanju tijela i eliminaciju masnoća s RF i EMS tehnologijom.

Opis

Ovaj novi HIFU aparat dolazi s nekoliko ključnih značajki koje ga izdvajaju od konkurencije.

  1. Integracija fokusiranog ultrazvuka, fazne radiofrekvencije i visokofrekventnog EMS-a. Kombinacija EMS i RF za postizanje preciznijih, udobnijih, bržih i trajnijih rezultata.
  2. Može raditi fokusirane kružne linije u obliku niti ili točke.
  3. Može učinkovito ciljati na tretiranje trbuha, bedara i ruku. Zaista je bezbolan i učinkovit u smanjenju masnoće na tretiranim područjima.

Sadrži dvije sonde upravljive preko 12 inch ekrana za fokusirani ultrazvuk,faznu radiofrekvenciju i EMS.

Mikropulsni ultrazvuk + EMS: kombinacija ultrazvuka i EMS nudi dvosmjerni pristup pomlađivanju kože. Ultrazvuk svojim fokusiranim valovima prodire duboko u kožu, potiče proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva. Istodobno, EMS koristi električne struje kako bi pokrenuo kontrakcije mišića kako bi pomogao zategnuti i zategnuti kožu i mišiće. Ovaj sinergijski pristup cilja i na strukturalni integritet kože i ispod mišića, što rezultira sveobuhvatnijim tretmanom oblikovanja tijela koji se bavi i elastičnošću kože i tonusom mišića.

Micropulse Ultrasound+RF: Fokusirani ultrazvuk usmjerava visoko frekventne valove točno na točnu dubinu ispod kože, uzrokujući kontrolirano zagrijavanje i stimulaciju kolagena. U međuvremenu, RF isporučuje dodatnu toplinu tretiranom području, poboljšavajući remodeliranje kolagena i učinke zatezanja.

Značajke proizvoda:

1. Ultrazvuk & EMS + Ultrazvuk & RF pruža sveobuhvatan pristup zatezanju kože i oblikovanju tijela.

2. Koristi više načina rada:Način ispisa jedne točke, točke, kruga i kruga – kombinacija točke, linije i ravnine za obradu konture tijela.

3. Operativni sustav sa sinkronizacijom podijeljenog zaslona – za praktičan i jednostavan rad.

4. Sigurno i neinvazivno – ne uzrokuje povrede i pruža ugodan i učinkovit tretman.