TESLA RF 4 vertical

SKU: C001

9.400,00 

Korištenjem(Electomagnetic)tehnologije zajedno sa radiofrekvencijom za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen. RF u ručicama koristi za dodatno smanjenje masnoće u tkivu,te zagrijavanje mišića.Ručica istovremeno emitira radio frekvenciju i visoko fokusiranu elektromagnetsku energiju.To je kombinacija dviju patentiranih tehnologija (EM fokusirana elektromagnetska energija visokog intenziteta & RF radio frekvencija).Energija elektroda i elektromagnetsko polje ,te sinkronizacija rada je udvostručena.

Aparat ima 4 aplikatora – 2+2 i RF razvijena u novom sustavu povezivanja tako da ne mogu pasti ,a koje ćete izabirati prema području koje se tretira ,te mogu raditi u paru ili sva 4 istovremeno. Svaki aplikator ima  RF i EM tesla tehnologiju,te se po potrebi može isključiti RF ili po dvije ručice..

Cijena za avansnu uplatu s uključenim popustom od 10% i porezom.

Ostala plaćanja, kreditna premium visa i diners su bez popusta.

Dostupan je Grenke leasing uz vlasništvo po otplati aparata.

Opis

Vertikalni samostojeći uređaj s 4 ručice i radio frekvencijom.Korisnički priručnik, tablica parametara prema području rada su u sistemu apaarata.Za jednostavno upravljanje sustavom ovog aparata razvijen je pametni softver sa 7 programiranih načina tretmana prema dijelovima tijela koji se rade. Izravan odabir prema različitim situacijama i jednostavan za korištenje za sve vrste tretmana.RF Functional Optional je na sve 4 ručice. Zbog radiofrekvencijskog zagrijavanja, temperatura mišića brzo raste za nekoliko stupnjeva. Ovo priprema mišiće za izlaganje stresu, slično kao što radi aktivnost zagrijavanja prije bilo kojeg treninga. U manje od 4 minute, temperatura u potkožnom masnom tkivu doseže razine koje uzrokuju apoptozu, tj. masne stanice se trajno oštećuju i polako uklanjaju iz tijela.Aparat ima veliko integrirano napajanje od 4500W kako bi se osigurao najkvalitetniji rad svih 4 ručica ,uz stabilnu izlaznu energiju i oslobađanje najveće energije za postizanje najboljih rezultata mršavljenja.Dolazi u crnoj ili bijeloj boji.

2 godine garancije od proizvođača.