Hydro facial Reskin II

SKU: 005

5.800,00 

Reskin II najnovija je H2O2 beauty mašina.Neinvazivno rješenje za injektiranje aktivnih tvari pod kožu do 3 mm,čišćenje i pomlađivanje kože.

Opis

Kako starimo,koža općenito postaje suša i osjetljivija na pucanje kao rezultat gubitka vlage. To je vrlo čest problem za mnoge u srednjim godinama života,ali i šire.Većina žena i muškaraca pate od suhe kože na nekoj razini. Drugi mogu imati nasljedni faktor ili okolišni faktor koji uzrokuje suhu kožu, kao što su papule, dermatitis, pruritus.Bez obzira na uzrok vaše suhe kože, ReSkin II će pružiti rješenja za navedene probleme.

reskin dubine

Reskin je, kao što mu i ime kaže, koristiti ejektor visokog tlaka u kombinaciji sa supersoničnom tehnologijom, gurajući aktivne sastojke poput hijaluronske kiseline, vitamina C i normalne fiziološke otopine kroz kožni sloj bez uporabe igle. S druge strane, prodirat će u kožu i omogućiti stanicama da apsorbiraju aktivne sastojke sadržane u tim vitalnim hranjivim tvarima kako bi nadopunili vlagu i hranjive tvari,što kožu čini glatkom, vlažnom i energiziranom.

Djeluje na pomlađivanje kože,hidratizaciju lica,Izbjeljivanje i obnavljanje kože.

Injektiranje: 850KPa visoki tlak i 450 m / s visoka nadzvučna brzina.Neinvazivna, bezbolna i bezkrvna terapija.Hidratacija bez igala bilo koje vrste do 3mm u podkožno tkivo.

Uz visokotlačno injektiranje aparat sadrži H2o2 hidrobraziju i pročiščavanje kože vodikom,injektiranje aktivnih tvari kisikom,ultrazvuk,radiofrekvenciju i hladan čekić.

POGLEDAJTE VIDEO

Hydrobrazija aparata Reskin II

Kako radi Reskin hydroabrazija za peeling kože.Aparat koristi visokotlačnu vodenu pumpu za  pročišćavanje epidermisa vodom kroz mlaznicu velikom brzinom,zajedno s rotirajućom usisnom sondom kako bi odstranio stare metamorfnske epidermalne stanice.Nakon tretmana tkivo kože reagira funkcijom samoizlječenja što rezultira brzoj regeneraciji kože i stvaranje novog tkiva .Istovremeno se stimulira rast novog sloja sloja i cirkulacija što ubrzava razvoj novog tkiva, potiče se proizvodnja kolagena i elastina,a koža postaje nježna, meka, elastična i sjajna.

Ultrazvučna apsorpcija proizvoda kod Reskin aparata

1 milijun vibracija u sekundi koje uzrokuje ultrazvuk od 1 mhz ultrazvuka stimulira biološko tkivo i kožno tkivo, oslobađa napetost i održava elastičnost kože. Grijane vibracije mogu olakšati razgradnju masti,spriječiti pretilost i pospješiti unos hranjivih tvari.

Kako djeluje RF facelift 

Radiofrekvencija velike snage od 5 mhz djeluje na dubinsko zagrijavanje koja je posljedica RF efekta,formira se novo tkivo kako se molekule uvijaju i gnječe jedna o drugu, te se proizvodi bio energija,stimulira se kolagen i regeneracija kolagena. Obnavlja se oštećeno vlaknasto tkivo uz  pomlađivanje i učinak elastičnosti kože.

Hydrafacial pročiščavanje vodikom ili dubinsko čišćenje kože

Višak slobodnih radikala (RFT) glavni je uzrok preranog starenja kože.Tretman aktivnim vodikom dovodi do smanjenja njihove količine na sigurnu razinu. Za najviše standarde anti-aging tretmana u našem salonu – trebali bismo mu prethoditi s čišćenjem kože, pilingom stratum corneuma i neutralizacijom viška slobodnih radikala. Zahvaljujući tome, ne samo da ćemo postići bolje učinke tretmana, već ćemo i zaštititi kožu od preranog starenja.Upravo aparat Reskin koristi hidrobraziju i pročišćavanje vodikom. Zašto vodik? Zato što se RFT veže za vodikove ione.Zbog toga vodikova molekula može učinkovito neutralizirati slobodne radikale (uzimajući u obzir neutralnost pacijentove kože. Aparat Reskin zahvaljujući specifičnim kemijskim procesima i pročišćavanju vodikom neutralizira slobodne radikale na površini kože.Ovaj tretman trebao bi biti uvod u terapiju protiv starenja kože.Dvije su boce na poleđini aparata od kojih je jedna sa čistom,a jedna sa otpadnom tekućinom uz tri boce ABC na bočnoj strani uređaja koje se izborom na aparatu miješaju s tekućinom koja se dovodi na kožu.Taj se proces naziva procesom laminiranja kože.U boce ABC uvode se uz tekućinu i aktivne tvari u određenim omjerima koje su topive u tekućini.

Reskin

U procesu laminiranja kože vodikom preporučuju se sljedeće tvari:

Askorbinska kiselina (Vitamin C) – spoj koji se obično koristi u medicini kao i kozmetici, obično poznat po svojim antioksidativnim svojstvima. A-tokoferol (vitamin E) – štiti stanične membrane i lipide od oksidacije. Cakaroten – ima sličnu ulogu kao i vitamin E . Štiti kožu od preranog starenja. Koenzim Q10 ima sposobnost regeneracije vitamina E i poboljšanja njegove antioksidacijske učinkovitosti. Važno je napomenuti da će učinak laminiranja trajati duže kada se gore navedene tvari unesu u dublje slojeve kože ,što se postiže tretmanom Reskin aparatom.

Tijek višestupanjskog tretmana aparatom RESKIN protiv starenja:

Faza 1. Neutralizacija slobodnih radikala vodikovom vodom.Faza 2. Piling mrtvih slojeva epidermisa. Faza 3. Oksidacija kože kao priprema za uvođenje antioksidanata.Faza 4. Distribucija antioksidansa u području tretmana.Faza 5. Uvođenje antioksidansa u međustanični prostor.Faza 6. Anti-aging tretman. 

Zahvaljujući navedenom postupku možemo očekivati ​​dugotrajne učinke, osobito u obliku pravilne hidratacije, posvjetljenja kože, poboljšanja njezine elastičnosti i ravnoteže boja. Tretman je namijenjen svim tipovima kože, preporuča se u pojedinačnoj uporabi kao i u kombiniranim terapijama. Štoviše, može se koristiti tijekom cijele godine, bez rizika od nuspojava.

Laminacija-Dermoabrazija vodenim peelingom kože uz dodavanje pročišćene vode ima utjecaj na epidermis kroz mlaznicu koja uz veliku brzinu zajedno s rotirajućim trenjem radi peeling površine.Tako se odstranjuju odumrle metamorfne stanice epiderme,a koža postaje nježna, meka, elastična i sjajna.

Peeling lica hydro mikrodermoabrazijom pružit će rješenja za gore navedene probleme.Aparat Reskin II sadži hydro mikrodermoabrazijski piling lica koji uključuje 5 različitih nastavaka, s različitim bocama i hranjivim otopinama za različite tretmane kože: uklonite starenje kože, potaknite mikrocirkulaciju kože, poboljšajte teksturu kože.

Cijena za kreditna i ostala plaćanja iznosi 6.380,00 € 

Cijena za avans i leasing s 10% popusta i porezom iznosi 5.800,00 €