Presoterapija-limfna drenaža 826

SKU: F-826

1.035,00 

Oprema presoterapije ili drugog naziva limfne drenaže , sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim preso odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu).

Opis

Koristi se za ublažavanje i uklanjanje masnoća kroz aktivaciju limfne drenaže. Idealno za uklanjanje masnoća,toksina uz stimulaciju krvožilnog sustava i cirkulacije.Isto tako je idealna nakon rada s kavitacijom ili drugim  aparatima za mršavljenje ,jer potiče protok limfe i izbacivanja razbijenih masnoća.

Kako radi aparat : Limfna drenaža ili presoterapijau kozmetici se koristi u procesu mršavljenja i uklanjanja celulita, te masnoća i toksina uz stimulaciju krvožilnog sustava i cirkulacije.

Aparat za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane zračne kompresije-presoterapije rukava koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Masaža se vrši na osnovu kompresije rukava koji se pune zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz matičnog uređaja kroz cjevčice.Svaki rukav presoterapije sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u definiranim ciklusima koji se programira na matičnom uređajui. Stvaraju se tlačni valovi,a po završetku ciklusa zrak se ispuhuje.Na tretiranim područjima smanjuje se opseg trbuha i bokova, stvara se ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika, poboljšava se cirkulacija i sprječava upala vena.

–  Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima;

–  Potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala – preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje;

–  Pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju;

–  Promiče uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena.

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju orgnanizma. Presoterapija je posebno  pogodna za probleme oticanje nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

Cijena za avansno plaćanje s uključenim popustom od 10% i porezom .

Ostala plaćanja -kreditna premium visa i diners uvećana je za 10% ,tj bez popusta.


Težina aparata: 14 kg.